| Jony123 a întrebat:

Ce beneficii iti aduce varsta de 14 ani impreuna cu buletinul. Adica e ceva nou si na ce taress am buletin. Mie mi se pare ceva plictisitor. Cu ce ma ajuta si ce beneficii am? Funda la cel mai interesant raspuns! happy

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Beneficii prea multe nu-ti aduce, mai mult obligatii, dar cartea de identitate reprezinta documentul care certifica domiciliul unei prsoane in Romania si cetatenia romana, fiind un document de calatorie valabil in comunitatea europeana. La implinirea varstei de 18 ani poti sa votezi in baza actului de identitate si sa te deplasezi singur in Uniunea Europeana.

4 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

La implinirea varstei de 14 ani, in afara de obtinerea buletinului si a statutului de "ce tare sunt ca am buletin!", mai poti obtine pasaport si cam atat.

| AndaWest a răspuns:

Eu am doua buletine si pasaport si le tin in dulapoh go on

| CrissDot a răspuns:

Pai de exemplu poti sa faci mai multe lucruri sa iesi cu prietenii in mall de exemplu eu nu am 14 ani si nu am avut cum sa intru in mall cu prietenii, dar am intrat a trebuie sa rugam o babuta sa ne bage in mall si cand am intrat fugeam de bodyguarzi da asta doar pentru ca nu aveam 14 ani si nici buletin si in parcurile de distractie nu ai voie sub 14 ani la cate cevawinkingdeci e bine sa ai 14 ani si buletin

| cdinu a răspuns:

laughing cu ce te ajutathinking pai o sa reusesti sa iei amenzi mai multe mai ales la jegosiii aia de la ratb laughing. crd ca de vreo 20 de ori mau prins da am fugit cand coboram laughing big grin