M ai nimerit. Split, Primal Fear, Fight Club, The Machinist, Identity, 3 faces of Eve. Cel mai fascinant mi se pare faptul ca fiecare personalitate poate avea o boala, stiu ca se dezvolta la varste fragede dupa abuzuri foarte multe, dar totusi n am inteles in totalitate cum se produce "ruptura" aia mentala. Oare ce se simte in momentul cand se "nasc" celelalte personalitati? BTW, imagineaza ti cum ar fi ca fiecare personalitate sa sufere de o boala mentala.
Le am vazut pe toate, acum am descarcat mai mult, imi place si psihopati
In "Memento" tot despre asta e vorba?
Da
La modul cel mai serios, nici o boala mentala nu mi se pare fascinanta, dimpotriva, sunt groaznice!
Fascinanta, n am zis placuta. Prin fascinanta ma refer la cat de complexa poate sa fie si de ce e in stare creierul.
Niciuna. Dar datorită întrebarii, m-ai făcut să-mi amintesc un banc:
" - Tu care boală crezi că este mai gravă, Parkinson sau Alzheimer?
- Păi, mai bine verși jumătate de pahar până îl duci la gură, decât să uiți unde ai pus sticla!"
Ai vrea tu sa ai unu de asta langa tine
Da, visul meu e sa am un bolnav mintal, de parca ar fi ca in filme. Am schizofrenici in familie, nu e fun.
Scuzee
E ok
Toti avem schizofrenici in familie. Prieteni imaginari cit cuprinde... ca doar nu degeaba au bagat tzacaneala de religie de la clasa zero si pana si la gradinite se duc popii sa ii calareasca pe bietii copii acum. Serios, e foarte greu sa cresti cit de cit normal la cap in conditiile astea mai recent. Asa ca sa ne imbratisam fiecare tzacaneala proprie. P.S. Personal detest oamenii din ce in ce mai mult, ceva COD, personalitate una si din ce in ce mai dificila.
As vrea eu sa am religiosi in familie.
Cea pe care o am eu. Deci am avut niste experiente mi-au dat mai maxim decat orice drog pe care l-am consumat vreodata. Dar gata, acum iau tratament ca nu te joci cu asta si nici nu ma mai droghez.
Cu ce te drogai?
Iarba dar mai mult legale si cateodata praf. Dar sa nu crezi ca eram vreun mare drogat, am avut asa vreo 2 perioade de cateva luni in care am consumat. Cred ca de la astea mi s-a format si schizofrenia, daca chiar o am.
Eşti schizofrenic?
Conform diagnosticului da.