Nu faci nici o boala, doar daca nu te-ai taiat, daca te-ai taiat iti propun sa te dai cu spirt si sa pui un bandaj cat mai repede inainte sa se infecteze prea tare.Succes si sarbatori fericite!
Daa. dar daca ma tai cu lama nu imi sunt asa suparata.simpt ca mi se ia din suparare...baietzii astia. ce pot sa`mi faca
Cea mai mare probabilitate e sa ai probleme cu psihicul.
dc vrei sa te sinucizi? dc sa te automutilezi? cred ca boala se numeste depresie psihica si se manifesta prin aceste ganduri negre. sfatul meu:fa un consult la psiholog(nu intelege psihiatru).
daca te-ai taiat din greseala e posibil sa poti face o infectie locala, dar asta depinde de corpul tau, de anticorpii din organismul tau.dezinfecteaza rana cu apa oxigenata, apoi rivanol si panseaza rana cu pansament steril. daca rana e profunda fugi la doctor ca astia stiu mai bine si nu sunt calai
Hepatita:tulburari digestive, icter(colorarea in galben a pielii), materii fecale decolorate, urina inchisa la culoare, oboseala, marirea volumului ficatului. Daca simptomele persista mai multe zile/saptamani du-te de urgenta la medic! Succes!
Upz0r3 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
Geo2969686 întreabă: