I-ai ceva accesorii dragute, bijuterii, poti sa faci mai multe cadouri (maruntisuri) si sa le pui in kutiutza draguta ofera-i o rama foto cu un colaj de poze de ale sale, o esarfa, un parfum un pic mai ieftin dar care sa-i placa, o pernuta moale decorativa pentru pat(care s-ar incadra in camera sa daca stii cum arata) niste accesorii pentru par(bentite, agrafe) o veioza de masa draguta
sper ca te-am ajutat :*
Da! Ii Poti lua un ursulet...si cu o bijuterie...sau o rama ca o poza ca voi 2.sau haine[un tricou] bla bla`FunDa?
Un fard, gasesti unul mare la 10-15 lei in magazine, o carte, o cutie de bijuterii, un tricou imprimat cu un mesaj funny, un maimutoi de plus.
Hey! Pai poti sa-i cumperi o cutie de bomboane si o jucarie de plus( stiu ca suna penibil dar poate ii plac) sau o bratara cu un colier sunt multe chiar si o carte sau un tricou si un parfum, mai poti sa-i cumperi si un buchet de flori cu un set Dove (care sa contina deodorant parfum sapun etc) sper ca te-am ajutat pa-pa
Off... pai sunt multe de ex: poti sa-i iei o cutie mik de bijuterii la 20 de lei si cautreva bijuterii nu mai mult de 10 lei ca sa-ti ajunga,un parfum, un tricou, farduri, o geanta draguta o fusta, niste blugi cu turul lasat pe culoare ei preferata, un ceas breo. sunt ff multe. bafta
Diorrus întreabă: