| Teodora777 a întrebat:

Ce cadou asi putea sa-i fac unei fete care implineste 18 ani(este cea mai buna verisoara)? va rog sfaturi
cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| cat a răspuns:

In functie de cat ti-ai propus sa cheltui poti sa-i cumperi o bluza sau o esarfa haioasă + un accesoriu simbolic de genul http://www.crownfashion.ro/......nte-638896 sau http://www.crownfashion.ro/......a3e-638863

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga Lory, cadoul pe care vrei sa-l faci acelei fete, depinde in primul rand de suma de care dispui si de relatia pe care o ai cu acea fata. Degeaba ai vrea tu sa-i faci cadou un obiect de aur, de ex. sau un parfum scump sau orice altceva, daca nu dispui de suma necesara. In al doilea rand, daca tu nu esti foarte apropiata de acea fata, nu are sens sa te gandesti la un cadou scump. Este de ajuns ceva simbolic. Daca ne-ai da detalii mai multe, am putea sa te ajutam. PS. Acum, la moda sunt obiectele personalizate, gen cani cu o fotografii si cateva randuri dragute, pernute, tricouri, etc.

| Flory200 a răspuns:

Eu iti dau o idee buna dupa minebig grin

Fa cateva cutiuta din carton (una mica, una mai mare, una si mai mare...si tot asa) si in cea mai mica bagi o hartiuta pe care scrii ceva, apoi le bagi unu in alta (cutile sa ie umplute cu polistiren).
nu stiu daca ai inteles chiar bine...big grin

Asta e cadoul farsa apoi ii faci un tort frumos si il duci dpa ce a terminat de desfacut cadoul farsabig grin

Daca nu ai inteles sa imi spuiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti mama fetei: ii poti face cadou ceva de aur, o super petrecere intr-un club si eventual un album special, cu poze de cand era bebelus, pana la varsta majoratului-momente speciale si comentariile tale in dreptul pozelor. Daca ai buget merge si o MASINA! Succes
In calitate de prietena, ii poti face cadou o zi la SPA, mai exact ii achiti un pachet complet, manichiura, pedi, coafat, masaj, machiaj, sa se simta cu adevarat frumoasa de ziua ei.(200 ron maxim)
Fara funda ca n-am ce face cu ea happy