| eryka27 a întrebat:

Ce cadou este mai potrivit pentru un baiat de 17 ani?(de craciun) mersii

Răspuns Câştigător
| aligru a răspuns:

Yey! Partea mea favorita. Sa dau sfaturi despre cadouri!
Deci:
-daca ii plac jocurile poti sa i iei sah, remi, table sau set de poker
-daca stii ca ii place un anumit personaj din desene animate, de ex cum ii place prietenului meu de tweety, ii faci un tricou personalizat cu tweety si un mesaj cum am facut eu " Hello pussssssycat! " Pussycat fiind eu laughing
-cana personalizata: daca ti e teama sa nu dai gres punand o poza cu tine sau cu voi pe cana, poti sa pui o poza cu tine de ex, cu un biletel langa buze, si imiti un pupic, iar pe biletel sa scrie numele lui si : x! sau ai putea sa pui o poza amanuntita a unui sarut de al vostru, gen doar buzele, si sa scrii : " a kiss for every drop you take!"
-sa i faci un calendar, acum ca tot vine anul nou, si in fiecare luna sa pui poze cu voi specifice: in decembrie pui poze din iarna.
-un glob cu o poza cu voi doi. cand il scuturi, ninge!
-sa cumperi polistiren expandat, o coala mare de hartie colorata, din alea pentru proiecte, lipeste coala de hartie pe polistiren, tai restul de polistiren neacoperit si apoi incepi sa decorezi lipind chestii ce stii ca i plac. asta pe margini, iar in mijloc lasi pui o poza cu voi si lasi loc liber pentru cele ce vor veni sau daca aveti poze destule ii lipesti tot panoul cu poze. Nu uita sa lipesti pe ici colo cate o inimioara cu mesaje. o idee de mesaje ar putea fi -te iubesc- in toate limbile.
- daca e fumator ai putea sa i iei o tigara electronica. S au ieftinit tare acum.
-ai putea sa recurgi si la chestii materiale, de exemplu: parfum, o ciubotica plina de dulciuri, un ceas, o carte buna, pusculita, masina in miniatura, macheta adica, de asemenea daca fumeaza, bricheta fancy reincarcabila cu tabachera, un cardigan sau o vestuta( sunt la moda).
-un cd cu colinde pe care sa l ascultati impreuna, sau cu un film pe care sa l vizionati, evident, tot impreuna!
- o prajitura facuta de tine glazurata cu un mesaj
- in gluma o pereche de boxeri rosii si o caciula de craciun cu mesajul: Be my naked santa! laughing
Bafta la ales cadoul potrivit!

5 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

O bratara d argint sau nu stiu cv personalizatbig grin

| cristina_3322 a răspuns:

Set de parfum + deodorant. (asta a primit fratemiu la schimb de cadouri. are 17 ani)

| andru8700 a răspuns:

Baietii prefera ceasul in locul oricarui cadou.Parerea mea este ca daca ai ceva bani sa-i cumperi un ceas, este cel mai rafinat cadou si placut in acelasi timp.:*

| Purcelus a răspuns (pentru andru8700):

Acum stiu ce cadou sa ii iau tatei!

| Purcelus a răspuns:

Sa-i cumperi o cana decorata cu un om de zapada/fulgi sau cu alte chestii legate de Craciun, o caciula de Mos Craciun/Elf si un obiect decorativ(bibelou).

Întrebări similare