De-obicei, mamele apreciază tot ce vine din partea copiilor lor. Mai ales când e ceva făcut manual, în care e pus mult suflet. Propun să-i faci ceva de mână, un tablou cu voi două, să-l înrămezi şi să-i faci nişte chestii pe ramă. Ai putea să-i scrii şi o poezie pe spate, o poezie pentru mama. Iar pe ramă, să-i aplici nişte buburuze, mărgele, chestii din astea. Şi să-i scrii cât d emult o apreciezi. Sau, dacă ţii morţis să-i cumperi ceva, ai putea să-i iei un parfum care să o caracterizeze. Sper să te ajute. :*
Poti cumpara o rama frumoasa in care sa pui o fotografie cu voi si care stii ca-i este draga mamei tale. Daca ai mai multi bani alocati poti lua o rama foto digitala in care incarci fotografii cu voi de-a lungul timpului. Oricum indiferent ce-i iei, mama ta va fi bucuroasa de dar si de sentimentele de dragoste care insotesc cadoul.
Un parfum,un ceas,o bluza,o fusta,flori bine inteles,o easrfa, un telefon, etc.la multi ani!
Cumparai un lantisor de argint apoi ia separat 2 initiale initiala ei si a ta apoi le pui pe amandoua la lantisor o sa ii ramana mamintire toata viata.Pe langa asta iai o felicitare in care scrii ceva de genu:
La multi ani mami! Iti multumesc ca mi-ai dat viata si iti multumesc ca esti alaturi de fiecare pas al meu in viata . Iti multumesc pentru educatia pe care mi-ai dat-o si pentru faptul ca imi esti alaturi.
Am intalnit un inger ...
Ce tinea-n mana o icoana...
Acest inger era chiar...
A mea scumpa mama...
Te iubesc mama!