Depinde. tu stii ce prefera el mai mult. de ex. daca doreste un tatuaj. l-ai ajuta sa-si indeplineaska dorintsa. un cd cu muzicaa lui preferata... un bloc de tzigari daca fumeaza. un suvenir(sabie, cutit, etc), niste boxe noi... un maiou mai deosebit.
O sampanie in primul rand si inca ceva care sti u ca ii place mult De exemplu un ceas, un pafum ...etc
Avand in vedere ca va fi major ar trebui sa-i iei ceva haios... o suzeta, un biberon, un scutec doar o data e majoratul nu?
Buna.
O bretara (aur sau argint), un parfum de firma(addidas.)
pa pa.succes si distreaza-te cat poti la acel majorat.
Eu in locul tau mi-as scoate pierc-ul din bot pentru ca altfel nu te bot deosebii de scroafa care are fiare in nas.Cand devii om atunci mai vorbim. Sper cand te maresti si o sa ai nevoie de un job sa ajungi l mine la interviu. Si tot asa sa fi. O sa am un job pentru tine.Sa zbori de la etaj.
Buna!
Ce sti si tu ca isi doreste demult, dar nu a putut avea, sau ce ii place mult.
O bratara sau un lantisor din argint, un parfum, o sampanie sau vin.
Pai nu stiutiu la caterinca daca vrei : suzeta, oua de plastic, un teanc de bani din plastic pe care sa il pui sub pat dar sa se vada putin sa zica " mama ce de bani" si cand pune mana pe ei sunt din plastic .si ce sa zic k prieteni : indeplineste`i ceva ce si` a dorit mult. daca se poate daca nu iai ce crezi ca iar fii de mare ajutor. :* app. la nume ai id?
Iai o gonfrabila (daca e baiat) si daca e fata un vibrator(daca e singura) ca la majorat mai trebuie sa si razi(in limita bunului simt). Costumeazal in superman sau ceva de genusi ultimul lucru si cel mai importantistreazate ca e cel mai frumos la un majorat[astea sunt cadouri daca vrei sa faci putin haz.Pentru ceva frumos sunt destule obtiuni]
anonim_4396 întreabă:
Ramonessa întreabă: