Sa sti ca niciodata nu este un barbat care sa semene cu ceilalti si astfel au gusturi diferite la cadouri, dar (iti spun din propria mea experienta), ca un barbat nu se asteapta niciodata la un cadou foarte, foarte frumos de la o fata, adica el face cadouri foarte frumoase cand e in postura lor, dar fetele nu... surprind, dar in schimb orice cadou iti face o fata e din inima si ti la el chiar daca nu tie de nici un folos.
Acum revin si daca u ai vrea sa-i faci un cadou iubitului tau, incearca sa vezi ce ii place lui mult si, sa ii cumperi ceva gen :o curea, niste bretele, o pereche de adidasi, sau o chestie comica (mie asta imi place): adica, niste greieri sau un animal de plus care trage vanturi, sau niste ochelari de soare imensi etc.
Succes! funda?
Pai iai o cutie o impachetezi frumos iar in ea 100 de biletzele fiecare dintre ele sa inceapa cu: te iubesc pentru... (sub biletzele poti ascunde si parfumul lui preferat) asta la sigur ca o sai placa.
Cel mai pretios cadou este sa-i oferi caldura si dragostea ta! lucrurile celelalte sunt mai putin importante... parfumuri etc
TOtusi daca tu stii ca lui ii place sa zicem un film il inviti sal vedeti impreuna sau eu stiu!
----------------------------------------------------
Succes!
Depinde si de buget, si de persoana.Cred ca ar fi ok un ceas, un parfum, ceva care sa il poarte mereu dupa el.
SOLDADO întreabă:
BurnToSmok3 întreabă:
patrizia696 întreabă: