anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadou pot sa fac pentru un coleg (17 ani ) de Craciun?! ne-am decis ca fiecare din clasa sa-i faca altuia cadou ceva de Craciun, am extras biletele, iar mie mi-a picat sa fac cadou unui baiat... iar suma sa fie undeva pe la 20-25 lei. Ce sugestie mi-ati putea da?! Sunt cam in pana de idei

Răspuns Câştigător
| i.love.me a răspuns:

Hm...ai mai putea pune pana la 60 de lei si ii iei un tricou cu poza clasei sa o aiba amintire...sau daca esti app de el ca amici poti sa ii iei niste boxeri cu anumite mesaje gen "criza e pretutindeni" am vazut in mall dar nu stiu cat costa. sau daca vrei ceva dragut eu st reprezentant avon si acum in brosura noua sunt super oferte. daca mai eram impr cu prietenul meu cred ca ii luam ceva de acolo...nu stiu vezi si tu.bafta

6 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Poti sa ii iei un ceas + fular si caciula cu echipa sa preferata big grin asta mi-a venit in cap

| madalicious a răspuns:

Caciula+fular. e frig si se incalzeste asa! Sau daca nu. ursulet.

| Babushka a răspuns:

Depinde daca sti ca are vreun hobby ai putea sa ii iei acel lucru daca iti permite bugetul daca nu, ii poti face cadou ceva haios sa isi aduca mereu aminte de cadoul tau. Sunt tot felul de magazine specializate in genu asta de cadouri. Sigur vei gasi ceva sa ii placa succes!

| myloveisback a răspuns:

Pai dc poarta argint o bratara ar fi fain sau dc nu ceva ce sa aiba ca amintire... o casuta mititica o lumanare cu ceva chestii...etc

| anuska a răspuns:

Poi daca invata bine poti sa ii iei o carte buna sau nu atlas sti u ceva pentru tocilari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact in aceeasi situatie ma aflu si eubig grin credeti_ma...este foarte greu.eu ma gandeam la un dvd cu filmul preferat sau o catre buna... ceva de genu