| euuuu2 a întrebat:

Ce cadou pot sa ii i-au unei colege de ale mele de craciun? funda cel mai rapid raspuns.si fara prostii.scuze cadegoria dar nuprea stiu daca exista una pentru cadouri de craciun si am mai vazut care au pus-o la fel.am scris atat pentru ca aveam chef sa scriu si nu aveam cu cine. sper sa nu va plictisiti de cat am scris dar vreau neaprat exemple de cadouri...plzzz.multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Poate o iconita sa o aiba in camera ei, asa va sti ca e de la tine!

| adorciocolata a răspuns:

O trusa de machiaj (fard de pleoape, pensule), stii ca sunt cutii de tip cadou in supermarketuri cu deodorante, parfumuri, machiaje, etc, o cutie de bomboane, o felicitare draguta, bijuterii (o bratara, un colier, un inel).

| Mary12 a răspuns:

Acum depinde cati ani are fata straight face si cee ii placee ai putea sa ii cumperi un parfum sad sau ceva cosmetice poate chiar un ursulet mare de plus big grin, ceva de imbracat daca ii stii marimeaa straight face sau daca ii placee sa citeasca ii poti lua o carte laughing dar asta nu prea se intampla laughing sau daca o cunosti mai bine si stii ca isi doreste ceva de mult ii poti lua acel lucru dar asta ramane la alegerea ta happy mult succes puppy dog eyes

| euuuu2 explică:

Are 12 ani si nu prea ii place sa citeasca foarte mult, o iconita ar fi putin cam absurd.as vrea ceva de craciun... ceva care sa stie ca e de la mine si sa fie frumos cu iarna ceva.

| euuuu2 explică:

Un cadou care sa coste in total 150 sau 170 nu prea stiu in jur de 150, cam asa.