| Weeds_6656 a întrebat:

Ce cadou sa-i fac prietenei mele cand sarbatorim un an? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Kiddzutsa a răspuns:

O perna personalizata cu o poza a voastra, sau aceeasi chestie cu un tricou si sa puna "Primul an", si tot asa pana faceti multi, si sa le pastrati [ sper sa durati cat mai multlove struck ]
Dar na, sincera sa fiu nu mi se pare prea original, in ziua de azi toti cocalari fac cadouri din astea.

O bratara cu numele ei / numele tau, sau cu numele tau si tu pe al ei happy.
O cina romanticathinking in care ii dai un cadou [ un ursulet ]
Duceti-va pe un deal sa fiti doar voi doi si faceti un picnik.
Invit`o acasa si faceti clatite [ e foarte distractiv ] apoi le mancati :* [ intre timp tu scrii pe una, 1 an ]
Funda?! :*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Niste flori si un coniac dar mai dulce sa fie.

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună, poţi să îi faci un album cu voi doi, un lănţişor de aur sau argint, o pernă sau un tricou care să conţină o poză cu voi într-o inimioară.
Dacă te pricepi la gătit poţi să îi faci un tort cu titlul"La mulţi ani 1 AN" şi să îi cumperi şi o sticlă de şampanie.

| fotomatic a răspuns:

Cauta o fotografie si fa-i cva personalizat. E de mare efect si nici nu costa mult. Uita-te pe aici:
ww.epersonalizari.ro

| Georgiana_4769 a răspuns:

Salut Weeds, potrivit ar fi dupa parerea mea sa ii dai un trandafir care simbolizeaza dragostea si un obiect care sa il poarte la ea mereu. De exemplu : O pereche de cercei, un lantisor, o bratara thinking Fi creativ! Sper ca ti-am fost de folos.

Întrebări similare