Pai poti sa-i iei:
Bijuterii(o bratara, o pereche de cercei, sau un colier)
O brosa cu zodia sa sau cu prima initiala cuvantului ei.
O esarfa... Sper ca te-am ajytat
Incearca ceva simplu, mic si dragut, ceva ca o bratara de argint sau niste cercei micuti.
Mult noroc!
O esarfa, o cana cu model de sarbatori sau niste cercei delicati de genul http://www.crownfashion.ro/cumpara/cercei-angels-4428998
Buna,i-ai o trusa de machiaj,o esarfa, un inel dragut cu o fundita[nu trebuie sa fie neaparat din aur sau argint], un ursulet de plus sau ii poti lua un parfum si o ciocolata. Optiunile sunt multe, oricum, gestul conteaza.Pa-pa!
Buna! Eu zic sa nu optezi pentru lucruri scumpe, gen bijuterii, postee sau parfumuri, mai ales ca nu sunteti foarte apropiate, gen cea mai buna prietena sua chestii de genul, si nici nu ii stii bine gusturile, asa ca s-ar putea sa dai rateuri. Afla care e muzica ei preferata si cumpara-i o colectie de CD-uri cu aceasta, sau, daca e pasionata d electura, cumopara-i o carte din genul care ii place ei, eventual o carte a unui autor pe care l-a mai citit ea si a fost incantata. Poti opta, de asemena, pentru o cutie de bomboane sua o ciocolata, un obiect decorativ pentru Carciun, o esarfa de matase naturala cu un imprimeu deosebit, eventual pe baza culorii ei prefertae(daca stii care e sau daca observi in vestimentatia ei ca are o preferinta evidenta pentru o anumita culoare si o poarta des) sua daca ii plac jocurile video, ia-i un DVD cu cel imi recent joc aparut. Bafta in alegera cadoului perfect si numai bine!
ale0409 întreabă: