Ceva simbolic poate fi o poza cu voi.Am o prietena care tot asa ca tine, nu stia ce sa ii ea el avnd detote si a scos cea m-au frumoasa poza cu ei si i0a daruit-o.Stiu ca poate parea invechit, dar chiar a fost dragut gestul.
Cana termosensibila personalizata e foarte draguta,... Cand toarna ceva fierbinte in cana apare poza cu voi doi sau ma rog ce imagine vrei sa fie pe cana
Poza cu voi? adica si el o are nu vad intelesul. Eu zic i-ai ceva simbolic in pasiunea care o are deoarece ii place mult si se va bucura de el daca ii place masinile ia-i o macheta de masinuta daca iii plac ce stiu eu ce... eu am dat o parere sper sa itit fie de ajutor.
Pff... iai putea cumpara.un laptop sau un telefon... sau. l-ai putea duce in locul unde v-ati sarutat prima oara. sau un aparat de ras de ce nu?
Ar fi dragut sa ii cumperi un urs de plus foarte mare pe care sa scrie"I love you!"si sa il parfumezi cu parfumul tau!
Sau ai putea sa ii cumperi o perna mai mare in forma de inima personalizata cu poza voasta si poti sa si o parfumezi cu parfumul tau! =D
Poti cumpara o rama digitala in care incarci cele mai frumoase poze cu voi sau un inel de chei de genulhttp://www.crownfashion.ro/......hei-106732
Sa ii pregatesti ceva gatit de tine o mancare speciala.Credema ca o sa-i placa, sau un tort si deasupra scrii ceva.
Nu e greu stai linistita
Simple Girl:X întreabă: