| Xeniaa a întrebat:

Ce cadou sa-i i`au iubitului meu?(are 24 de ani si are absolut totul incepand de la ceas pana la masina )vreau ceva simbolic. plzzz funda

9 răspunsuri:
| Sonia a răspuns:

Ceva simbolic poate fi o poza cu voi.Am o prietena care tot asa ca tine, nu stia ce sa ii ea el avnd detote si a scos cea m-au frumoasa poza cu ei si i0a daruit-o.Stiu ca poate parea invechit, dar chiar a fost dragut gestul.

| bella90 a răspuns:

Cana termosensibila personalizata happy e foarte draguta,... Cand toarna ceva fierbinte in cana apare poza cu voi doi sau ma rog ce imagine vrei sa fie pe canahappy

| ionutzfortuning a răspuns:

Poza cu voi? adica si el o are nu vad intelesul. Eu zic i-ai ceva simbolic in pasiunea care o are deoarece ii place mult si se va bucura de el daca ii place masinile ia-i o macheta de masinuta daca iii plac ce stiu eu ce... eu am dat o parere sper sa itit fie de ajutor.

| Cedry2k1995 a răspuns:

Pff... iai putea cumpara.un laptop sau un telefon... sau. l-ai putea duce in locul unde v-ati sarutat prima oara.winking sau un aparat de raslaughing de ce nu?tongue

| Gabrielaaaa a răspuns:

Ar fi dragut sa ii cumperi un urs de plus foarte mare pe care sa scrie"I love you!"si sa il parfumezi cu parfumul tau!

| Gabrielaaaa a răspuns:

Pe care sa scrie *

| Gabrielaaaa a răspuns:

Sau ai putea sa ii cumperi o perna mai mare in forma de inima personalizata cu poza voasta si poti sa si o parfumezi cu parfumul tau! =D

| cat a răspuns:

Poti cumpara o rama digitala in care incarci cele mai frumoase poze cu voi sau un inel de chei de genulhttp://www.crownfashion.ro/......hei-106732

| Emmanuel_2712 a răspuns:

Sa ii pregatesti ceva gatit de tine o mancare speciala.Credema ca o sa-i placa, sau un tort si deasupra scrii ceva.
Nu e greu stai linistitahappy