| no_5867 a întrebat:

ce cadou sa ii cmpar prietenului meu? multumesc

8 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Un tricou personalizat cu ceva ce ii place lui mult, o poza cu voi doi... daca sunteti de mai mult timp impreuna poti face un album cu voi happy
@alllinna mi-a placut la nebunie ideea de cana cu inscriptia "tine'ma de toarta" rolling on the floor promit ca o sa fac una laughing

kratos
| kratos a răspuns:

Un parfum CH de la Carolina Herrera!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cred ca cel mai frumos ar fi sa ii faci cadou o poza cu voi doi intr-o rama frumoasa si un parfum, sau un ceas ceva sa aiba amintire de la tine
pa:*

| Viuvi a răspuns:

Pai daca poarta brtara, ar fi si asta o idee!
Pune intr-o cutie de bomboane ( ar fi buna poiana chocotoff ) un puzzel facut din poza voastra! Si zii ca vrei si tu o bomboana si in cutie sa gaseasca acel puzzel.
Poate si un ursulet big grin... un parfum, poate si o carte laughing
...
Sper ca te-am ajutat!

| mirella25 a răspuns:

Depinde de ceea ce ii place...Cauta pe net sugestii de cadouri pentru barbati. Ai sa gasesti sigur ceva care sa-ti placahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta? Scrieti si varstele ca aici sunt prieteni de la 10 la 40 de ani. Oricum un ceas este bun la orice varsta daca iti permiti, un cd, ceva personalizat, o cana cu inscriptia " tine-ma de toarta "laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eluveitie sper sa gasesti, ideea mi-a venit pe loc, dar stiu ca poti face cu toate inscrisurile pe care le doresti, vis-avis de Sala Palatului in Bucuresti este un magazin cu cani cu tot felul de inscriptii.

| nikoleta16 a răspuns:

Ceva cat mai original

Întrebări similare