O rama foto mai draguta, speciala. alegerea e a ta in care pui poza cu voi 2 si eventual daca poarta lant de aur.cumpara-i o initiala(a ta) de aur.sau daca are de argint, i-ai de argint Sau un medalion ceva cu o poza cu tine sau voi 2. eventual un tricou care sa-l personalizezi. poate o poza.sau ceva scris, mai romantic; sigur sigur il va impresiona ce i-ai da. mult succes in cautarea cadoului perfect si la multi ani lui:* sa va iubiti mult
Buna:Sunt foarte multe...de ex. ceva pe care scrie numele tau si al lui ca sa fie ca amintire, poate o bratara un inel sau o pernuta cu poza ta
O rama foto digitala cu poze numai cu voi 2 o perecere surpriza sau o cina romantica numai voi 2 nu prea am idee de cadouri de baieti dar sper ca tiam fost de ajutor
Draga mea, am doi baieti, si la fiecare aniversare a varstei am cautat sa le cumpar cam ce-am crezut ca le este de folos, dar sa stii ca ei isi doresc cu totul altceva...De exemplu, celui mai mic, de varsta prietenuului tau, ii plac ceasurile, si poti gasi ceasuri bune si nu foarte scumpe sau un telefon mobil la oferta. Nu poti sa-ti dai seama cat de mult le plac aceste lucruri. Mai poti cumpara, daca ii place sa citeasca, o carte buna. Au aparut acum cateva carti foarte bune si nu foarte scumpe. Depinde si de gusturile lui, dar Paler are cateva carti exceptionale, si preturile sunt intre 35 si 50 lei. Poti sa-i cumpri un roman, depinde ce gen ii place.
Un alt cadou poate fi un calendar sau un puzzle personalizat (http://www.happycopy.ro/? idpag=1) cu o compilatie de poze cu voi doi; un breloc mai valoros pentru cheile de la masina sau de la casa; poti cumpara bilete la un spectacol de teatru sau de revista; o invitatie la un bar sau pizzerie, dar sa chemi si prietenii comuni (costa ceva!), un parfum care sti ca-i place... o idee:"EVIDENCE"-YVES ROCHER- costa un pic peste un milion. Daca mai ai timp, mergi odata cu el intr-un supermaket sau mall si vezi ce-l intereseaza, astfel iti va fi mai usor! Succes!