| GicuSexy a întrebat:

Ce cadou sa ii fac prietenei (iubitei) mele de ValentinesDay? Are 16 ani happy

Răspuns Câştigător
| Flory1243 a răspuns:

Depinde de Buget zic eu laughing Acum serios sunt multe idei, dar cred ca tu o cunosti mai bine eu iti spun cateva: 1. Sa ii cumperi un buchet de trandafiri imens asa ca in filme si sa pui pe altcineva sa i`l dea dar sa nu ii spuna de la cine. Apoi apari si u si o iei in brate + un pupic la fel de mare ca buchetu` 2.Sa ii cumperi un inelush, o bratarica, un lantic finutz...sa il pui intr-o cutie de bomboane (Raffaello-sau cum naiba se scrie si sa creada ca ala e cadoul, dar u sa o pui sa deschida si sa manance 3 bombonele ca sa ia cadoul. Daca ai posibilitatea de a o aduce acasa sa o inviti la tine acasa si intr-o camera sa pui petale pe petale pe pat de trandafir rosu si lumanari din alea micute rotunde si una in mijloc in forma de inima si sa ii dai un ursulet mare pe plus pufos care scrie pe el te iubesc si un trandafir si poate dai si un sarut 4.Sau ceva nu foarte scump o rama cu poza voastra. Cam atatea idei am. Sper sa-ti fie de foloswinking

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un lăntisor sau un set de bijuterii de la avon.

| neutrino a răspuns:

O seara frumoasa, la un local bun.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

De dragobete poti sa-i dai un pupic si o floare, cand ajungi pe salariu ii faci cadou o casa si cativa copii; bafta!

| chyccorita a răspuns:

1 Un ursulet de plus si un trandafir
2 Un lantisor de argint si un trandafir
3 O bratara de argint si un trandafir
4 O cutie de bomboane si un trandafir
5 Un sincer Te iubesc si un trandafir
lista poate continua dar eu consider ca o floare si un te iubesc face mai mult decat orce...

| Danysan a răspuns:

Evita Avon pentru ca asta e Firma de Oameni Normali sa zic si fetele daca vine vb de Ziua asta prefera ceva mai Sofisticat, mai de Firma daca Intelegi.Un Buchet mare de Flori ca e Sarbataoarea Iubirii, Un Inelus si ceva Dulce.Mergi ca se face targ in pentru asa ceva daca esti din capitala ai de unde alege. Important e sa o faci sa se simta Iubita si o Fata care tine la tine se Multumeste si cu un Ghiocel dar macar sa stie ca esti alaturi de ea.

| PuffyPuffulete a răspuns:

Cred ca cel mai adecvat ar fi un buchet de trandafiri, o iesire la un film iar dupa un sarut. love struck asta-i parearea mea.

| Loola19999 a răspuns:

Te-ai gandit sa-ti deschizi o afacere din chesti asta, daca faci fata. rolling on the floor

| ClauditaSmile a răspuns:

O perna in forma de inima

| AndreeaEeeea a răspuns:

S-ar bucura foarte mult daca i-ai lua un set..cva..lantisor si/sau inel! ..asa am primit si eu!

Întrebări similare