| vivigreen a întrebat:

Ce cadou sa le fac parintilor de craciun? (la mama m-am gandit sa-i cumpar un inel pe care si-l dorea doar ca nu are timp sa mearga sa si-l cumpere) si tatalui meu nu am nici o idee... dar unei fete de 11 ani ce i-ati cumpara? va rog frumos sa ma ajutati. Bugetul pentru toate cadourile pai... 100-150 lei happy (cat de ieftin se poate )

Răspuns Câştigător
| DDaNyyy a răspuns:

happy Tatei i fac cadou un pix cu tip liniar. surubelnita, bolobocbig grinhappy la 40 lei, pentru Mama as lua un set pentru manichiurabig grinlaughing la 30 lei, si surorii..mele care are 14 ani big grin..cred ca i voi lua un set de cercei quianna cu 3 perechi de cercei placati cu argintbig grinbig grinhappyla 20 lei ..toate acestea la pretul de 90-93 lei happy de la avon big grin numar nou de craciunhappy.le potri comand chiar dp net happysi vin in 3 zile lucratoare maxhappy sper sa fiu de folos happy primesc oare funditabig grinbig grinhappy?

2 răspunsuri:
| brandsfashion a răspuns:

Ia-le la parintii tai papuci cu Mos Craciun, sunt foarte haiosi http://cadouri-de-craciun.net/......pentru-el/ si la prietena ta de 11 ani la fel iai ceva haios, o caciula de mos muzicala sau cu arc... cred ca fac sub un milion toate... Craciun fericit!

| Liviu a răspuns:

Pentru tata poti lua ceva gen...
After shave(lotune de dat dupa barbierit)
Un creion care cand se taie la barbierit sa opreasca sangele, o crema de ras, eu stiubig grin