O bluză, un parfum, adidaşi, brelocuri, brăţări un ursuleţ din pluş unde scrie "i love you"
Poti o cana facuta la comanda cu ceva inscriptie pe ea sau daca vrei ceva mai scump poti un parfum de calitate care lui ii place sau un tricou la moda care stii ca lar purta :d
sau un ceas de mana, o bratara cu numele lui, o felicitare cu un text amuzant sau o invatatura de viata. xd
sau poti si o bratara de argint sau un lant. am avzut la multi ca poarta. :d
sper ca te-am ajutat.
Sau o rama photo cu o poza cu voi doi, eventual poza sa fie editata de tine, O cutie de ciocolata (baietilor pe place ciocolata mai mult decat fetelor), ceva aftershave cu miros placut(cel putin va fi ceva util), o curea dinasta care e acum la moda, sau de care poarta el, lapapuci te sfatuiesc sa nu ii iei pentru ca fiecare firma are alcumva numerele la papuci,
Ink o chestie care folosesc toti baietii! spuma de par, atunci cand isi aranjeaza parul, ca lor nu le place fizativul, doar cu spuma isi pot aranja firele asa cum vor, serios crede-ma ca majoritatea folosesc.
Pantaloni daca vrei sa ii iei si nu stiu cum sa fie, ia din material de blugi, si sa fie amestecati cu alte stiluri, va fi ceva nou si la moda pentru el.
Si... ceva romantic :X seara cand sunteti impreuna o budinca cu aroma lui preferata, sau un masaj pe stape, din ala relaxant. O sa ii placa.
Ooo, sau inghetata, le plac ff mult inghetata-tot cu aroma lui preferata. Ai putea lipi ceva pe caserola(daca ii iei cu caserola) ceva scurt, gen: mi-ai topit inima de iubire" sau asa ceva.
Hey,Heey!
Pai ai putea sai dai: o esarfa, un parfum, o camasa, o rama photo digitala, ceva de sport, niste videouri, adidashi de firma, o pusculitza in cel mai rau caz ! Sau daca nu vrei sa ai prea multe pe cap...dai bani ! Daca vrei sa te bagi in seama, un telefon sau macar un mp3 player Succes!
Sper ca te-am ajutat!
O curea faina...un ceas dragut...un parfum sofisticat,o cravata mai interesanta(daca poarta), un portofel mai sofisticat, etc,
DevylPushtan întreabă:
DevylPushtan întreabă: