| Autumnfeelings a întrebat:

Ce cadouri putem sa ne dam eu si prietena ca sa aratam ca tinem una la alta?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Anabela! Câte un lănțișor cu pandant, care ăn interior are pe o parte fotografia uneia iar pe cealaltă parte poza celeilalte.
O seară cu zâmbet să ai!

8 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Puteți să vă faceți tricouri sau căni personalizate. Prietena ta să aibă o cană personalizată cu tine,iar tu cu prietena ta. La tricou,la fel. Tu să ai tricou cu prietena ta, iar ea cu tine. Puteți să faceți și ceas.Și mai multe.
Sau brățară.Tu să ai brățară cu numele prietenei tale, iar ea cu numele tău.

Sper să te ajute ideile mele!

| Genuitoarea a răspuns:

Inele,bratari,lanturi pe care sa scrie Best Friends. poti gasi la orice magazin de bijuterii scumpo :*:* sau. puteti confectiona bratari din ata. poti cauta pe youtube tutoriale. succes pupii :*

| Diabolique a răspuns:

Buna! Lantisoarele astea sunt foarte populare si dragute http://www.handcraftedcollectibles.com/bestfriends_breakaway_necklaces.jpg De obicei le gasesti la orice magazin de bijuterii sau accesorii! Bafta!

| Sonia a răspuns:

Imi place intrebarea ta:X.
Eu si prietena mea am optat la niste pandantive la fel. Avem amndoua la gat o piatra semi-pretioasa, rubin la gat.Le-am luat de la zilele orasului.
Sau putesti sa faceti niste bratari.
Ce e dragut la pandantivele noastre... ca de exemplu cand am fost plecate in vacanta ea era la cumparaturi la mall si eu la tara si avem o pofta nebuna de cumparaturi si eu.Sau eu eram cu prietenul si mi-a zis ca a simtit si ea ceva special in seara aceea.Sau se mai intampla cand punem mana pe pandantiv sa ne gandim una la alta si sa vrem sa ne sunam.Si chesti din astea dragute:X:X.
Asa ca o data fiti atente de zilele orasului... sau ceva de genul sau oride vedeti doua pandantive, bratari, inele la fel luati-va ca un fel de '' legatura prieteniei''.
:*-sper ca te-am ajutat

| Zangetsu a răspuns:

Daca nu faci rost de cadou pana iti da ea, poti sa stii ca un sex oral functioneaza minunat ca un cadou de ultim moment.

| dracusor a răspuns:

O bratara pe care sa scrie best friends

| crucialmelody a răspuns:

O bratara draguta, hand-made. Sau un pandativ de pus la un lantisor si sa aveti la fel. Sau un ruj culoarea care-i place. Good luck >big grin

| ChocolateVanilla a răspuns:

Buna >...pai a-ti putea sa va dati cate un lantisor,o bratara in semn de prietenie,un parfum,luciu de buze, sau ceva ce a vazut ea in magazin si ii place foarte mult si ea sa iti ia tie ce ti-a placut dint-run magazin, SUCess sper ca te-am ajutat funda?:X