anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce caini ati prefera dintre Rottweiler si Pitbull? Ador cainii acestia,vreau sa„l dresez eu am acasa unul hunsky,insa imi doresc unul din acestia, este adevarat ca sunt periculosi pentru stapan? Eu nu stiu ce sa zic, daca ar fi asa nu ar avea multi acesti caini.Si care este pretul minim, vreau sa cumpar pui, sa-l dresez. Fundita

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sincer nu as prefera nici pitbull si nici rottweiler[am avut], sunt prea periculosi chiar daca sunt dresati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa n-aud, in urma cu cativa ani am fost de fata la atacul unui Rottweiler, a ranit grav pechinezul unei doamne!

| Ramona000 a răspuns:

Pentru oricare dintre ei o sa trebuiasca sa ii ai inscrisi la politie, in functie de dresaj si de ambianta din casa in care sunt tinuti isi formeaza si ei caracterul, devin agresivi doar daca sunt atacati, poti sa incerci la centrele de adoptie ca sunt destui care si-au luat caini considerati agresivi si apoi i-au abandonat, chiar catele cu pui sau pe la cabinete veterinare

| tpuforyou a răspuns:

Ambele specii sunt periculoase. de ce!?>pentru ca stapanii lor ai tin legati, ai dreseaza...
Un sfat daca ati cumperi un Rottweiler sau Pitbull nu ai tine vara in soare, asta declanseaza reactii de violenta maxima.
Pretul difera in functie de varsta, un pui happy, costa inre 300 lei si 700 lei! poate chiar mai mult.
ps >sunt persoane care doneaza pui, din rasele specificate de tine!happy

| KINGPDA a răspuns:

Intre rottwailer si pitbull, as alege pitbull este mai destept dar este incapatinat, oare ce sa ne facem, hei exista o solutie si anume un pitbull docil prin gena si destept care este inregistrat sub numele de amstaff.

| FanBlaxyGirls a răspuns:

Eu mi-as dori Rottweiler sincer, am avut Pitbull si nu prea am reusit sa il dresez si era si periculos era sa ma muste o data. big grin