E adevarat cand placi un baiat il placi pentru ce e, e un sentiment, un fel de atractie si ai vrea sa stai numai cu el. Cred ca toate fetele isi doresc un prieten perfect dar nu il iubim pentru ca e perfect, e perfect pentru ca il iubim. Toata lumea stie ca iubitii se fac in anii adolescentei ma surprinde faptul ca si fetele de 10 ani sar ca au iubitii si prostii din astea.Eu am 14 trec pe 15 ani, nu am prieten si nu am avut decat niste pasiuni trecatoare asta pentru ca sunt o persoana mai inchisa si timida, dar conteaza?, dragostea nu are varsta.Nu am intretinut nici un fel de relatii intime si nici nu as vrea asa ceva, si nu va recomand nici voua pana la varsta de 18 ani.
Nu trebuie sa iti alegi iubitul dupa calitati,cum zici tu calitati,zici mai mult "criterii", cand iubesti un baiat il iubesti pentru ca te simti bine cand esti cu el si poti fi tu insati langa el, astea sunt calitatile care ar trebui sa le cauti.
Nu prea conteaza la ce varsta ai avut prima data iubit, decat daca vorbim de experienta, oricum un "iubit" incepi sa ai de la 17 ani in sus, pana la 17, sunt doar... putin mai mult decat prieteni.
Am si eu o curiozitate, cam cati anisori ai tu, ca sa-mi dau si eu seama de ce ai pus intrebarea asta
Iubitul meu e perfect asa cum este el[pentru mine]...primul iubit l-am avut la 12 ani...de pupat tot la 12 ani..si de facut n-am facut-o inca pentru ca am doar 14 ani
anonim_4396 întreabă: