Hei,in primul rand inteligenta si maturitatea. Daca ai aceste doua calitati, nu vei da gres in nicio situatie.Nu spun ca putina imaturitate ar strica din cand in cand,dar persoana de langa mine ar trebui sa stie sa faca diferenta, cand sa se comporte precum un copil si cand sa fie matur, sa gandeasca rational. Apoi e foarte important sa fie loial in timpul relatiei si deschis, sa comunicati despre orice, sa aveti incredere unul in celalalt.Desigur ca increderea se castiga, deci persoana respectiva ar trebui sa-mi demonstreze ca nu trebuie sa-mi ridic semne de intrebare in privinta lui, la fel cum si eu voi face in ceea ce ma priveste.Aspectul fizic e si el important, insa nu te astepta sa ai un prieten care arata precum Brad Pitt daca tu nu esti vreo stralucita. Oricum, prima data cand as intalni un baiat l-as intreba daca bea sau fumeaza, sunt niste vicii pe care eu nu as vrea sa le aiba prietenul meu.Cam asta e tot, cred ca majoritatea sunt valabile si in cazul in care esti baiat.
Nu conteaza, cele mai bune calitati sant sa nu deranjeze soferul la volan cand conduce
Cel mai important este să fie o persoană sufletistă, sinceră, deschisă, modestă și să aibă o doză de nebunie combinată cu creativitate.
Nu are rost să spun de ce. Pentru a menține o relație e clar nevoie de primele două sau chiar trei calități iar ultimele sunt ceva ce pur și simplu mie mi-ar plăcea să le prezinte respectiva persoană.
Am vorbit de calitățile morale. Desigur ar trebui să îndeplinească și niște calități fizice. Nu pot spune că am niște preferințe fixate din acest punct de vedere. Sunt fete diferite ca aspect, care totuși mi se par la fel de atrăgătoare.
Cel mai important e ca aceste calități să se armonizeze între ele, dar și cu sufletul meu.
Contează foarte mult caracterul şi personalitatea. Dacă are un caracter infect de poţi pişa pe ea frumuseţe. Cine ar vrea să stea lângă cineva care are grijă doar de imaginea ei?
Fiecare ar trebui să vină cu ceva în plus în relaţie şi să o întreţină ambii ca să există şi iubire.
Nu am prea am mari pretenţii dar îmi plac fetele care mai şi gândesc din când în când.
Sinceritatea,ambitia,inteligenta,frumusetea
pentru a nu fi certuri, sau da vor fi.e cam inevitabil sa stie cum sa trateze problema
FreakyHalloweenBoy întreabă:
JeanAdair întreabă:
croissant întreabă: