Calitati: intelegatoare, stiu sa fac pe cineva sa uite de probleme, prietena adevarata.
Defecte: invidioasa, egoista, increzatoare, rea, rece, cu stari de la una la alta, cand am nervi ma cert cu toti, nu iert si cate mai sunt. Puup.
Defecte(citez prietenii):incapatanata, rautacioasa, prea ilara, bataioasa, nepasatoare, nebuna, fixista
Calitati(ma citez)aca as avea o singura calitate care sa nu reflecte in niciun defect as fi cea mai fericita persoana
Calitati - blond, inalt, ochi albastri, masina, vila, piscina.
Defecte - e X5, nu X6.
Fiecare are calitati si defecte.Calitatile mele pe care ma bazez cel mai mult sunt:sinceritatea, simtul umorului, simtul organizator, iar defectele incerc sa le ascund, sa ma corectez, uneori sunt egoista si rautacioasa.
Păi am mai multe dar spun doar o calitate : ştiu să fac oamenii să se simtă bine, adică să râdă mai ales persoanele triste tot îi fac până la urmă să râdă.
Defect : Toţi suntem plini de defecte al meu e : impulsivitatea
FantaSZy.
Pentru calitate, consider ca sunt foarte sincera, iar ca defect. am foarte mare incredere in oameni, care mai apoi ajung sa ma dezamageasca.
Calitati consider faptul ca sunt sincera cu cei de langa mine (depinde nu toti) iar ca defecte sunt foarte incapatanata si egoista
Calitati:sincera, mereu vesela... aproape...
Defect:ma atasez prea mult de o pesoana iar dupa regret, fac greseli dupa care nu invat nimic(din ce pot invata), incapatanata...
Nu imi vin pe moment