| ruxybelle a întrebat:

Ce calitati si ce defecte aveti? Acum serios laughing Fiti siceri! :*

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai calitati : optimista, prietenoasa( imi place sa am cati imi multi prieteni love struck )indrazneata, siciabila, intelegatoare, ambitioasa(daca imi pun ceva in cap nu renunta pana nu obtin ce vreau big grin )love struck

Defecte laughing : Foarte incapatanatalaughing Rebela ( Nu imi place sa ascult de nimeni worried ) Guraliva laughing ( Nu imi mai tace gura laughing ) Nerabdatoare laughing ( Nu imi place sa ma lase cineva sa astept big grin )

| elena a răspuns:

Multe si de unele si de altele...este oare ceva perfect in acesta lume?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sincer vorbind, toti avem de toate si defecte si calitati. Calitati; sunt un om bun, afectos, generos, amabil, credincios, sincer si nu pot sa tin ura pe nimeni. Defecte; nu prea am incredere in oameni, sunt orgolios, mandru, sever, exploziv, incapatanat si ma enervez usor. Si pe deasupra sunt din zodia ''berbec''.

| Ana a răspuns:

Calitati: sociabila, cu simtul umorului...
defecte: orgolioasa, zgarcita, lenesa etc big grin

| Marii a răspuns:

Hmm. calitati: abtitioasa, cu simtul umorului, sociabila, energica. Si defecte: incapatanata, irascibila, (putin) egoista, (putin mai mult) mincinoasa. happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sunt urat, put, imi place cafteala si bautura, sunt zgarcit, batran, scandalagiu, mincinos dar vreau 10 copii si stiu sa folosesc cratima. M-am gandit sa incerc si aici, ca in alta parte nu mi-am gasit perechea (mai ales ca fosta nu vrea sa divorteze x(. Daca poti sa ma sponsorizezi pentru tigari promit sa strang bani pentru proteza dentara si sapun. Cine crede ca ar mi-ar putea fi jumatatea sa-mi dea un buzz. pup!
P. S. Nu ma grabesc, am bani de tigari pentru azi.

| PurpleLadybug a răspuns:

Sunt optimista incurabila. Si eu sunt dependenta de ciocolatalaughing, ma abtin cu greu sa comentez sau sa arat semnu' pacii si lovesc baietii imd la bijuterii cand ma enerveazalaughing.
Tu?

| gabryel a răspuns:

Calitati: ambitios, descurcaret, uneori inteligent(ma mir si eu de unde am atata inteligenta), obtimist, bun la suflet, intelegator. Defecte: nervos, ma enervez prea repede, orgolios, gelos, sunt urat si cam atat.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Pai.
Calitati.sunt sociabila, imi place sa ajut lumea, hmm.thinking nu am mai niciodata morarul la pamant. nu stau niciodata suparat...numai stiu.happy

Defecte.Rad cam mult si vorbesc si mult, daca am vreo problema.toti prietenii mei o stiu ( nu este bine asta ) am un dinte stramb.laughing dependenta de ciocolata

| LCD a răspuns:

Calitati : nu pot sa fiu suparata pe cineva, sufletista, bina dispusa mai tot timpul, tin foarte mult la persoanele dragi...si nu mai stiu deocamdata

Defecte : comentez si spun direct ce am de spus, imi pasa prea mult intr-o relatie, uneori sunt zgarcita (depinde de ce e vb), nu arat de fiecare data ce simt cu adevarat

| ruxybelle explică:

Nu laughing tocmai de`aia laughing

| ruxybelle explică:

Chiar interesante raspunurilelaughinglaughing

| Andromedda a răspuns:

Calitati: Optimista, sociabila...thinking
Defecte: Dezordonata, impulsiva...thinking

| gossipgirlxoxo a răspuns:

Modesta.defect-vorbesc foarte repede(de multe ori trebuie sa repet rolling on the floor)

| anda1313 a răspuns:

Defecte: dificila, ciudata, imposibila, incapatanata, mofturoasa, egoista, copilaroasa.
Calitati: prea altruista (uneori), nu ii judec pe ceilalti, incerc sa ma pun in locul lor, stiu sa pastrez un secret, de incredere as zice, te poti baza pe mine daca am zis ceva.

| evoke a răspuns:

Calitatithinking Ambitioasa, sociabila, imi place sa-mi ajut prietenii...big grin

Defectelaughing Dependenta de ciocolata=p~ (nu's grasalaughing maicamea imi zice ca slabescstraight face dah mie nuh mi se parelaughing in finelaughing asta nuh conteazabig grin) Ma enervez repedeblushing) si cand ma iau la bataie cu baietii trebuie sa ma tina 3 persoanestraight facelaughing, am gura mare comentez la oricine:-s sa nuh my ziceti la nimenidon't tell anyone laughing si...cam atatbatting eyelashes laughing

| dada_2571 a răspuns:

Calitate: ambitioasa, defect:lenesa. (am dat cate unul ca sa nu va plictisesc laughing )

| AlexiaB a răspuns:

Calitate:Sincera.
Defect:foarte geloasa si foarte posesiva.blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum iti spun cum m-au caracterizat prietenii mei(eu nu pot sa ma descriu, ceilalti o fac cel mai bine) :
calitati:desteapta, funny, prietena adevarata, sincera, iubitoare.
defecte: cateodata egoista si nepasatoare dar si superficiala.
cam asa m-au descris prietenii si eu ii cred, pentru ca nu m-ar minti. tu ce calitati si defecte ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare calitate a mea e ca orice s-ar intampla eu is mereu calma si-mi traiesc viata exact asa cum vreautongue iar cel mai mare defect e ca nu pot fi serioasa aproape niciodatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calitati:ambitioasa.Defecte:foarte geloasa, incapatanata si uneori egoista.

| deathlord a răspuns:

Serios.sa incepem cu defectele.sunt incapatanat, egoist, egocentrist, si multe cu ego in fata; calitati.stiu ce defecte am

Întrebări similare