Pai calitati : optimista, prietenoasa( imi place sa am cati imi multi prieteni )indrazneata, siciabila, intelegatoare, ambitioasa(daca imi pun ceva in cap nu renunta pana nu obtin ce vreau
)
Defecte : Foarte incapatanata
Rebela ( Nu imi place sa ascult de nimeni
) Guraliva
( Nu imi mai tace gura
) Nerabdatoare
( Nu imi place sa ma lase cineva sa astept
)
Sincer vorbind, toti avem de toate si defecte si calitati. Calitati; sunt un om bun, afectos, generos, amabil, credincios, sincer si nu pot sa tin ura pe nimeni. Defecte; nu prea am incredere in oameni, sunt orgolios, mandru, sever, exploziv, incapatanat si ma enervez usor. Si pe deasupra sunt din zodia ''berbec''.
Calitati: sociabila, cu simtul umorului...
defecte: orgolioasa, zgarcita, lenesa etc
Hmm. calitati: abtitioasa, cu simtul umorului, sociabila, energica. Si defecte: incapatanata, irascibila, (putin) egoista, (putin mai mult) mincinoasa.
Sunt urat, put, imi place cafteala si bautura, sunt zgarcit, batran, scandalagiu, mincinos dar vreau 10 copii si stiu sa folosesc cratima. M-am gandit sa incerc si aici, ca in alta parte nu mi-am gasit perechea (mai ales ca fosta nu vrea sa divorteze x(. Daca poti sa ma sponsorizezi pentru tigari promit sa strang bani pentru proteza dentara si sapun. Cine crede ca ar mi-ar putea fi jumatatea sa-mi dea un buzz. pup!
P. S. Nu ma grabesc, am bani de tigari pentru azi.
Sunt optimista incurabila. Si eu sunt dependenta de ciocolata, ma abtin cu greu sa comentez sau sa arat semnu' pacii si lovesc baietii imd la bijuterii cand ma enerveaza
.
Tu?
Calitati: ambitios, descurcaret, uneori inteligent(ma mir si eu de unde am atata inteligenta), obtimist, bun la suflet, intelegator. Defecte: nervos, ma enervez prea repede, orgolios, gelos, sunt urat si cam atat.
Pai.
Calitati.sunt sociabila, imi place sa ajut lumea, hmm. nu am mai niciodata morarul la pamant. nu stau niciodata suparat...numai stiu.
Defecte.Rad cam mult si vorbesc si mult, daca am vreo problema.toti prietenii mei o stiu ( nu este bine asta ) am un dinte stramb. dependenta de ciocolata
Calitati : nu pot sa fiu suparata pe cineva, sufletista, bina dispusa mai tot timpul, tin foarte mult la persoanele dragi...si nu mai stiu deocamdata
Defecte : comentez si spun direct ce am de spus, imi pasa prea mult intr-o relatie, uneori sunt zgarcita (depinde de ce e vb), nu arat de fiecare data ce simt cu adevarat
Defecte: dificila, ciudata, imposibila, incapatanata, mofturoasa, egoista, copilaroasa.
Calitati: prea altruista (uneori), nu ii judec pe ceilalti, incerc sa ma pun in locul lor, stiu sa pastrez un secret, de incredere as zice, te poti baza pe mine daca am zis ceva.
Calitati Ambitioasa, sociabila, imi place sa-mi ajut prietenii...
Defecte Dependenta de ciocolata=p~ (nu's grasa
maicamea imi zice ca slabesc
dah mie nuh mi se pare
in fine
asta nuh conteaza
) Ma enervez repede
) si cand ma iau la bataie cu baietii trebuie sa ma tina 3 persoane
, am gura mare comentez la oricine:-s sa nuh my ziceti la nimeni
si...cam atat
Calitate: ambitioasa, defect:lenesa. (am dat cate unul ca sa nu va plictisesc )
Acum iti spun cum m-au caracterizat prietenii mei(eu nu pot sa ma descriu, ceilalti o fac cel mai bine) :
calitati:desteapta, funny, prietena adevarata, sincera, iubitoare.
defecte: cateodata egoista si nepasatoare dar si superficiala.
cam asa m-au descris prietenii si eu ii cred, pentru ca nu m-ar minti. tu ce calitati si defecte ai?
Serios.sa incepem cu defectele.sunt incapatanat, egoist, egocentrist, si multe cu ego in fata; calitati.stiu ce defecte am