Defecte - putin introvertita, nehotarata si retrasa( asta cu persoanele pe care le cunosc putin) tocmai de asta nu am fost suportata in unele colective dar cu prietenii devin o nebuna fara 3 tigle pe casa si alte 1000 dar nu le mai scriu.
Talente. Pianul, scrisul si glume proaste mai e dansul dar nu.l pot incadra aici, ultima data cand am dansat m.o facut cineva gaina beata eu dansez fain. cum.
Calitati - mi.e lene dar in orice caz imi place sa vad oamenii
fericiti, zambetul mi se pare cel mai frumos lucru.
Ma bucur sa stiu ca mai sunt si persoane ca mine, ma intristez cand stiu ca suntem urati
Si pe tine unul si mai mare avand in vedere ca ma tot bagi in seama. Einstein.
Nu, Einstein. Nici eu nu o suport pe vegana dar nu e ca ma duc sa ii dau nefolositor la fiecare post sau sa ma bag aiurea cu ea in seama. Pe cand tu, numai asta faci. De 7 luni in coa. De asta esti unul. Daca ai uitat ce, vezi mai sus.
Adica tu care te bagi aiurea in seama peste tot pe site ma reclami pe mine ca iti semnalez fix acest lucru?
Tu poti sa-mi dai ignore daca vrei, dar ghinion, nu merge.
Again, Einstein. Eu nu fac asta specific cu tine, sau coci, sau noname, sau donna, sau altii care nu ii suport. Pe cand tu...
Ce rezolva un ignore? Eu nu sunt tu sa fac asa ceva, Si dupa sa cersesc stop ignore, exact cum ai facut tu. Eu nu sunt tu.
Nu, ma refer ca oricum nu poti sa-mi dai mie ignore Si daca ai vrea. M-am gandit sa recurg si eu la bug-ul asta ca sa nu scape spammeri alde Ray sau AvalohAlyn de mine
Calitati si talente nu am. Cel mai mare defect, nu stiu sa comunic cu oamenii.
Prea ca la țară. Pe bune, din tu fauzan sicstin nu mai stau la oraș
Penaaaa1 întreabă: