Marile Sperante, Singur pe lume sau Pantalonii Calatori.
astea sunt extrem de interesante! citeste-le!
fundoi?
Iliada si Odiseea. Dar imi plac si cartile lui Agatta Cristi.Sunt romane politiste si sunt pline de actiune.
Tara Duncan sau fetita celei dea sasea luni mi se par foarte interesant, sper sa-ti placa si tie.
Daca stii engleza, ti-as recomanda uimitoarele serii :
The League de Sherrilyn Kenyon(toate cartile sunt spectaculare, insa preferata mea este Born of fire)-- partial normal...cu arme
Dark Hunters tot de Sherrilyn Kenyon( superba, si seria aceasta...cartea preferata este Seize the night)--vampiri dar nu chiar vampiri(nu pot iesi in lumina, au coltii, dar nu trebuie sa se hraneasca cu sange)+ zei + shapeshifters(oameni care se pot transforma in tot felul de animale, si animale care se pot transforma in oameni)
Black Dagger Brotherhood (nu am citit toata seria, mai am 2 carti, dupa aceea trebuie sa astept dupa urmatoarea carte, insa preferata mea din toate este Lover Awakened)-- tot cu vampiri(astia se hranesc cu sange, dar sangele uman nu ii sustine, deci beau de la alti vampiri)
@ScandaL: vreau sa cutesc si eu seria lui Kelly Armstrong, dar tot in engleza. Mi se pare mai incitant^^