Nici o carte nu intrece Ciresarii.Desi poate preferintele de azi merg catre Harry Potter dar eu tin minte caci ca adolescenta nici o carte nu m-a fermecat mai mult ca Ciresarii simteam ca se rupe ceva in mine cind s-a terminat.
Eeei, cand doi se cearta, al treilea castiga: The Devil Wears Prada este si carte, si film, dar si formatie americana. Va propun sa ascultati cateva melodii sa va convingeti...
Twilight Saga, Piratica, seria Vampirii Sudului, Cronicile Vampirilor, Septimus Heap, CIresarii, Harry Potter, etc, etc...
Eu ti-as recomanda colectia "Amurg","Luna Noua","Eclipsa" si "Zori de zi" crede-ma ca daca te apuci sa le citesti nu te mai opresti.papa:*:*
Amurg- stephenie meyer
Elevul Dima dintr-a 7 -Mihail Drumes
Jana Eyre- charlotte bronte
Invitatie la vals -Mihail drumes
Amantul doamnei Chatterley-D.H. Lawrence
Romanul adolescentului miop-Mircea Eliade
The devil wears Prada nu e un film. Inna are dreptate. Mai interesati-va si voi in librarii inainte de a comenta.
Maitreyi -Mircea Eliade :X:X este superba:X
Scrisoare de dragoste - Mihail Drumes
Eu citesc doar carti horror si SF deci doar in materia asta iti pot da exemple.
Intradevar, cam toate adolescentele prefera sa citeasca The Twilight Saga, sunt destul de bune. Seria Vampirii sudului iar sunt foarte ok. De Anne Rice : Cronicile Vrajitoarelor si Cronicile Vampirilor, sunt un pic mai greute. Jonh Saul orice carte, am citit mare parte din ce este in librarii scrise de el si sunt foarte bune. De Mircea Eliade poti citii Domnisoara Christina. Daca vrei ceva bun si greu ti-l recomand pe Stephen King, regele horror-ului.
Lectura placuta!
Daca esti fata Gossip Girl scrisa de Cecily von Ziegesar, si de curand a iesit si serial, daca esti baiat Jules Verne
Magicianul-fowles
de veghe in lanul de secara-j.d.salinger
zbor deasupra unui cuib de cuci- ken kesey
suflete pereche-cecelia ahern
ps. te iubesc-cecelia ahern
prietenul nevazut- cecelia ahern
elevul dima-drumes
panza de paianjen- cella serghi
nu o sa pierzi timpul citindu-le!
Magicianul-fowles, de veghe in lanul de secara, elevul dima dintr-a saptea, zbor deasupra unui cuib de cuci, ps. te iubesc, prietenul nevazut, suflete pereche- cecelia ahern
le-am ciit si pot sa iti spun ca nu o sa pierzi timpul cu ele! bafta
caryzuzulete întreabă: