| NameName a întrebat:

Ce carti recomandati pentru. 13 ani?( dar nu din astea care se dau la scoala, mai de genu' SF). Mersi.[funda]

5 răspunsuri:
| IoanaBogdana a răspuns:

"Jurnalul unui pusti"(1, 2, 3, 4) de Jeff Kinney

"Insemnarile unei pustoaice" de Rachel Renee Rusell

"Ucenicul Vraciului" si cele 7 continuari("Blestemul vraciului"; "Sacrificiul Vraciului"; "Batalia Vraciului"; "Greseala Vraciului"; "Sacrificiul Vraciului"; "Cosmarul Vraciului") plus cele doua carti cu povesti "Povestile Vraciului: Vrajitoarele" si "Amintirile Vraciului" de Joseph Delaney

Seria "Jocurile Foamei"("Jocurile Foamei";"Sfidarea";"Revolta") de Suzanne Collins

Seria "Fascintie"("Fascinatie si "Obsesie") de Melissa Marr

Seria "Nemuritorii"("Evermore" si "Luna albastra") de Alyson Noel

Seria "Harry Potter''("Piatra Filosofala"; "Camera Secretelor"; "Prizonierul din Azkaban"; "Pocalul de Foc"; "Ordinul Pheonix"; "Printul Semi-Pur"; "Talismanele Mortii") de J.K. Rowling

Seria "Stapanul Inelelor"("Fratia Inelului"; "Cele doua turnuri"; "Intoarcerea Regelui") de J.R.R.Tolkien

Seria "Jurnalele Vampirilor" si "Jurnalele lui Stefan" de L.J. Smith

"Gazda" de Stephenie Meyer

Eu am citit toate aceste carti si mi-au placut foarte mult. Funda?

| AdyBha a răspuns:

Jurnalul unui pusti 1, 2, 3, 4 daca nu le-ai citit deja

| SimplyTheBest a răspuns:

Harry Potter
Cronicile din Narnia (Leul, Dulapul, Vrajitoarea)
Stapanul Inelelor

Aceste carti sunt super bune si interesante.Ti le recomand.
Sper ca te-am ajutat! happy

| expertu07 a răspuns:

Eu zic sa citesti Ucenicul Vraciului, e o carte foarte frumoasa si sunt sigur ca o sati placa mult, in plus sunt 5 parti, 1. Ucenicul Vraciului, 2.Blestemul Vraciului, 3.Greseala Vraciului, 4.Batalia Vraciului, 5.Secretul Vraciului. Crede-ma ca o sati placa, eu nu sunt genul acela caruia ii place sa citeasca carti dar aceasta carte mi-a placut la nebunie si e singura care am citit-o toatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Eu sunt Numarul Patru de Pittacus Lore, continuarea e Puterea celor Sase iar apoi Lupta celor Noua