La carti pot spune atat:alexandru lapusneanu(ca sa stii ce inseamna istoria), fabule(la fontaine sau c gasesti), aventurile lui tom sawer de mark twain, mica printesa de francess h. burnet(e o carte despre o fetita foarte bogata care ajunge servitoare la internatul in care o adusese tatal sau sa studieze, e chiar interesanta cartea, p mine m-n marcat si m-a sensibilizat; altceva ar mai fi mara de ioan slavici(e o carte de dragoste)domnisoara christina(mircea eliade),... orice vrei tu, ti-am zis d cartile astea pentru ca sunt foarte bune si interesante si nu cred ca la varsta de 12 ani strica sa ai cat d cat habar ce poate fi intr-o carte, .incearca sa citesti cat mai mult, tot c prinzi in mana, ...nu te mai lua dupa ceilalti sa citesti doar ce cred ei k este bun si merita, .citeste c vrei tu, la urma urmei tu decizi daca ti-a placut sau nu si poate mai spui si altuia sa citeasca, ...romania are nevoie de oameni educati si inteligenti,.
Twilight...sh revista Cool GIrl, Bravo Girl... daca canti bine si te ti de asta... poate dai de cineva ce poate face o buna cantareata din tine
Daca vrei cantareata de manele du-te la OTV sa te faci de ras in toata tara
Glumesc, daca, canti bine tinete de treaba, daca esti serioasa ai toate sansele sa ajungi ce iti doresti
Elevul Dima dintr'a saptea; Invitatie la vals; panza de paianjen
reviste: cool girl
la muzica cred ca ar trebui sa-ti gasesti o cantareata sau cantaret preferat nu stiu intreaba peferintiele nostre( pe TPU) asculta mai multi solisti( sau formati) intereseaza-te de musica solisstilor nu foarte cunoscuti
in primul rand pentru o cariera in muzica ar trebui sa ii spui mamei tale sa iti dea lectii de canto ( sa descoperi daca ai voce etc.) si apoi sa participi la diferite spectacole si concrsuri
bafta! ( si crede in sansa ta )
Carte...hm....cum sa repari un motor cu 2 cilindri in 19 pasi ...niciodata nu sti cand o sa trebuiasca sa repari un asemenea motor
Cum sa ajungi cantareata? hmm faci cursuri de canto.scoala de muzica etc carti hmm...depinde ce gen de carti iti plac reviste bravo girl popcor etc)
Denisaaa08 întreabă: