| ĄŇÐİ a întrebat:

Ce carti va plac?

12 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Cele de aventura, actiune si cele politiste

| Elly213 a răspuns:

Singur pe lume de Hector Malot
Ar trebui sa o citesti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cartea fetelor cum sa fii cea mai buna in toate si inca una cartea fetelor cum sa stralucesti in orice situatie

| pinkLife4me a răspuns:

Cu pozerolling on the floor

| LolNope a răspuns:

Cele contemporane, care arata viaata adolescentilor.Cand vad ce idei trasnite au de a iesi din probleme le mai follosesc si eu. laughing

| AliiB a răspuns:

Jurnalele Vampirilor 1, 2, 3, 4 love struck love struck
Cei 10 negri mititei
Jurnalul unui pusti 1 & 2- s-a facut si film dupa carti Diary of a wimpy kid se numeste filmul
tieee? happy

| ScorpionSting a răspuns:

Fantasy

| AnnaMariaaa a răspuns:

Twilightlove struck Jurnalele vampirilor, Noua si scurta viata a lui Bree Tanner, din colectia Casa Noptii.Semnul,Tradarea,Aleasa si Infrumtarea...deci cele cum vampirilove struck dar si cele horror de Stephen King.

| Kira9747 a răspuns:

Saga Twilight, fara nici un dubiu.
Jurnalele Vampirilor.
Academia Vampirilor.
Cronicile Vampirilor (Interviu cu un vampir, Vampirul Lestat, Regina Damnatilor, Povestea hotului de trupuri, Diavolul Memnoh, Vampirul Armand, Vampirul Vittorio)
Cronicile Vrajitoarelor(Ora vrajitoarelor, Lasher, Taltos)
Ciresarii
Doi ani de vacanta...
si altele, sincer de fapt cam astea sunt. Tie ce carti iti plac?

| oanawww45 a răspuns:

Leandrul alb happy

| doroteea a răspuns:

Aproape toate cartile care le-am citit pana la capat mi-au placutlaughing, nu pot zice ca am citit carti care nu mi-au placut pentru ca daca incep o carte si nu-mi place, citesc maxim pana la mijloclaughing.
Din ce am citit mi-a placut mult

Invitatie la vals, Zece negri mititei, Insula misterioasa, Doi ani de vacanta si cam atat imi amintesc pe moment, oricum intotdeauna mi-au placut cartile de aventura:X

| TI a răspuns:

Heii! Pai, ca gen, imi plac cele de aventura sau de "familie" ca sa zic asa:d.
Dar cartile care m-au impresionat au fost :
Tinutul Blanurilor [ Jules Verne]
Heidi Fetita Muntilor [ Johanna Spyri ]
Ciresarii [Constantin Chirita ]
Toate Panzele Sus! [ Alexandre Dumas]
happy. Cred ca ti-ai dat seama ca imi plac cele de aventura! happy. Sau amuzament / ironie big grin. Cam astea sunt [ mai erau. dar nu pot sa le enumar pe toate ]
Tie?! big grin.

Întrebări similare