Profu meu de mate se duce la tabla sa scrie si isi baga mana in pantaloni la spate si se scarpina )(fara misto) Aia de fizica a cazut dupa scaun odata la ora ca e o femeie de aia foarte inalta si masiva si cand se pune pe scaun se arunca asa cu duritate si odata s-a rupt scaunu cu ea
Proful meu de chimie da cu creta in tabla, spune "Durere" si "Frumos" intr-un fel grav si ciudat, si spune uneori "Unde esti mama sa ma intrebi de ce m-am facut profesor!". Answer:"Maica-ta e sus...vaj-vaj"
Mai astept cateva raspunsuri si va dau funda dar sa va spun si ce fac profii mei
profa de bio oe o maimuta noi ii spunem cita sau mojo jojo si daca o intreb raspunsul la o intrebare de la test iti raspunde cu voce tare
laboranta (profa de fizica) spune tot timpul,, pe vremea mea nu era... era...'' noi ce panarama facem de ea Pe vremea mea nu erau biscuiti mancam scoarta de copac sti ce crocanta era.
profa de chimie se tot lauda cu facultatea ei din suceava si cand se apuca de un subiect neaparat il termina cum ar fi neo povestit odata tot filmul Harry Potter si Piatra Filozofala
profa de muzica canta scartuit
cea de romana vine cu slitu descheiat mereu,
profa de franceza e o mumie, juca leapsa cu dinozaurii
avem doi profi de sport o tipa de treaba dar unul e o cartita sovietica asa-i zicem si cand intram in sala daca are o clasa mai mica spuna Iesiti in dracii m**ii afara cam atat
Eu am fost nevoita sa ma mut din scoala in clasa a VIa paaai,baietoaica de felul meu,am rupt placajul pe care te asezi de la scaunul de la catedra cu baietii din clasa,si am asezat placajul invers Aveam biologie,cu cea mai rea profesoara din scoala! "buna ziua copii" cutare cutare,pna cand se aseaza pe scaut,cade, si se da cu capul de dulap! bineinteles ca sa scape de rasul meu isteric, pune mana in cap si spune "ooops, era sa cad!" (da' ea era deja imprastiata) a3a zi se face sedinta cu parintii si copiii. Directoarea intreaba profesoara "cine a fost de vina?" la care prof nervoasa arata cu degetul spre mine si zice "aiaaa!" si asa, am fost eu mutata la o varsta atat de...frageda sa spunem,la o alta scoala, in care mi-am facut cei mai tari prieteni :X si, regret ca nu am fost acolo din clasa 1 :X pffff, Punct :X
Profu' de mate ne ia de obraji si ne strange cand nu suntem atenti.Chestiei pe care o face ii spune sugus.Si vine si ne intreaba cine vrea sugus?
Profa mea de mate, are vreo 60 de ani. E de super de treaba, dar voia sa se faca profa de informatica! Sa vedeti, se pricepe la 60 de ani la PC mai bine decat un IT-ist de 20 de ani. Pe facebook-ul ei are poze cu majoritatea copiiilor din clasa, dar editate! . E unu' Preda si i-a pus poza pe Fb in stanga, dreapta, sus, jos pentru ca cica o inebuneste si ii apare in toate partile! =].