| Biir a întrebat:

Ce chestii interesante stiti despre persoanele din zodia racului?:d

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Eu sunt rac. love struck Pot spune ca imi place foarte mult sa ii ajut pe cei din jur happy, sa alint si sa fiu alintatahee hee, sa ii rasfat pe cei dragi, pun suflet in ceea ce fac, imi place sa ofer dragoste, sunt uneori copilaroasa. happy

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ca le place mult linsteahee hee
Si ca sunt meticulosi si modestilaughing

| Victoria a răspuns:

Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta LUNA, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum şi instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene.

Nativul in Rac este foarte legat de familie, probabil are si un mare atasament fata de parinti, mai ales fata de tata. Atmosfera familiala in general este foarte puternic influentata de prezenta tatalui, probabil prin autoritatea de netagaduit a acestuia. Subiectul isi doreste sa se aplece cu multa atentie si asupra propriului camin atunci cand si-l va crea, atmosfera din casa fiind foarte importanta pentru echilibrul sau psihic. Tine la familie, la traditiile mostenite, la rudele sale, respecta arborele genealogic al familiei. Radacinile si trecutul sau sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau tara de bastina fiind mereu un loc sfant pentru el, fiindu-i foarte greu sa se desparta de ele. Ii place o casa in care sa aiba tot ce isi doreste, in care sa nu-i lipseasca nimic, dar are si o oarecare tendinta spre lux. Proprietatile de orice fel – dar mai ales cele imobiliare – sunt de maxima importanta pentru el. Isi doreste o casa a sa, un loc al sau, pentru ca sentimentul proprietatii este foarte dezvoltat. Are mare nevoie de securiate in mediul sau familial. Posibil ca prima parte a vietii, tineretea, sa fi fost mai dificila pentru el, fiind o lupta continua pentru supravietuire, dar poate avea parte de prosperitate in a doua parte a vietii.
Totul despre Rac aici:
http://www.acvaria.com/astro-zodia_rac.php?p=astrologie

| JeSa a răspuns:

In general racii, cer prea multe; asadar is posesivi, misteriosi, nehotarati/schimbatori, is sensibili, senzuali, afectuosi,,,, cu toate astea nu-si doresc sa fie in centrul atentiei...tongueau nevoie de siguranta; whistling in unele cazuriwhistling, is pasivi la orizonttongueseriosilaughinghappyetc., etc...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cu ei nu am avut probleme, dar cu ele, da!: ascunse, dificile, intrigante, ranchiunoase, (f)rigide, inflexibile (doar silite. recunosc ca au gresit!), razbunatoare...
Evident, cu exceptiile de rigoare! Au si calitati!

| Lary a răspuns:

Eu sunt racbig grin... cel putin mie imi place sa ajut, sa fiu ajutata, sa alint, sa fiu alintata, imi plac animalele, apreciez ce e mic, fragil si inofensiv, sunt sensibila si usor de ranit(prin vorbe), sunt sufletista, atenta la tot ce fac, gandesc inainte sa fac, pun suflet in ceea ce fac...si cam asa e raculbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Un zodiac bun in care am eu incredere si care nu a dat gres pana acum spune ca cei nascuti in zodia rac au urmatoarele cuvinte cheie:
sensibilitate, copilarie, fecunditate, sentiment, atasament, camin, ereditate, familie, radacini, trecut, patrie, romantism, alimentatie, capriciu, mama, instabilitate, intuitie, imaginatie, inconstient, origine.
Motto-ul racilor este: Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina.
Zodia Rac este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene.
Interesant, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o persoana sensibila care are nevoie de incurajarile partenerului, de admiratia acestuia. Are nevoie sa simta ca este protejat, ca traieste intr-o relatie sigura din punct de vedere financiar si sentimental. Nu suporta sa fie inselat sentimental si datorita felului de a fi si a memoriei excelente nu va uita persoanele care l-au tradat in dragoste, care i-au fost infidele. In schimb ii va rasplati pe cei care ii ofera tandrete, romantism si siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin mereu frina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma f. in ea zodie (rac). Nu putea mama sa ma nasca cu cateva zile mai tarziu. E cea mai naspa zodie dintre toate.

Întrebări similare