| andriana_;) a întrebat:

Ce citat va caracterizeaza si prin ce?

Răspuns Câştigător
| xxxxxxxxxxxx a răspuns:

"un sut in fund e un pas inainte" sau "tot ce nu ne omoara ne face mai puternici" sunt idei care ma ajuta sa trec peste fiecare zi, peste fiecare greutate si sa stiu ca mereu o rezolvare exista indiferent cat de grava e problema. Ma ajuta sa dorm in liniste noaptea fara sa ma gandesc la probleme sperand ca dimineata totul va fi bine si se va rezolva de la sinebig grin.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

"Daca nu se va intampla acum, nu va veni pe urma. Daca nu va veni pe urma se va intampla acum. Daca nu se va intampla acum, totusi va veni pe urma.Totul e sa fii gata"
Faptul ca trebuie mereu sa fii pregatit pentru moarte

| Monica a răspuns:

''Viaţa este un joc în care unul pierde, celălalt câştigă!''
Pentru că am trecut prin aşa ceva. Ştiu ce vreau de la viaţă. Nu mai sunt atât de credulă cum am fost.Sunt o fată cu picioarele pe pământ, realistă. Nu-mi pasă ce cred ceilalţi despre mine. Mi se rupe, vorba aia.
Pentru că mă preocupă doar viitorul meu.
De aceea mă caracterizează.

| Dizzydizz a răspuns:

Sunt multe care ma pot caracteriza dintre care si acesta:
"nu poti sti ce ai pana nu pierzi". AM trecut prin situatie de genu si voi trece in viata fie ca vreau fie ca nu, e ceva inevitabil.

| KatherineSparks a răspuns:

' 'Erou' era primul cuvant care imi vine in minte, dar nu era cuvantul potrivit'.
Este tot ce ma reprezinta. Cand spun asta, inghet pur si simplu. Imi caracterizeaza modul de a gandi, cand ma gandesc la ceva dar parca as avea un lapsus. Parca, cand as vrea sa strig, dar nimeni nu m-ar auzi. [rima. scuze ):]
L-am citit prima oara in 'Sufocare' de Chuck Palahniuk [autorul bestsellerului 'Fight Club'], si de atunci mi s-a deschis mintea.

| User a răspuns:

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. yawn

| Aiicha a răspuns:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citat : Cand mama vorbeste, tac.
Ma caracterizeaza prin faptul ca, daca fac inversul, ceea ce fac dese ori discursul de o ora se prelungeste pana la 2-3 ore.

Întrebări similare