| KittyBeyb14 a întrebat:

Ce cls sunteti? va bucurati ca ati inceput?

Răspuns Câştigător
| Tooooo a răspuns:

A 8-B da ma bucur intr-un fel ca imi intalnesc colegi si prietenile dar intr-un fel nu ca am examele si e foarte mult de invatat u mai am timp nicipt distractie si o sa ma trezesc mult mai devreme dar asta e mie una imi place scoala si trebuie sa mergem la scoala pentru a ne asigura viitorul.big grin! Sh succes si tie in noul an scolar...:* auzi.dar tu?

9 răspunsuri:
| anotza a răspuns:

Pff maine clasa a 9 a emotii ca in clasa I numai ca acum sunt duble tongue

| XVCDG a răspuns:

Trec pe a9-a si ma bucur mult ca o sa pot sa i-mi intalnesc noii colegi. Funda te rog.

| deniisu a răspuns:

Eu sunt i a9-a...si am niste emoti imense.pentru ca nu cunosc nici un coleg din clasa.si na nu prea vreau sa incepa scoala. vreau sa merg luni la scola si sa fie tot fosti mei colegi acolosad

| TitiDrLove a răspuns:

Trec in clasa a-12-a si nu ma bucur fiindca trebuie sa dau bacul, sa ma trezesc dimineata, cand am chef de facut ceva trebuie sa stau la ora sau sa chiulesc si sa mi se scada nota la purtare... urat laughing

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

A 9-a si da.

| RaluuRaluu a răspuns:

Pai, maine incepe. Trec a VIII -a. Imi este putin`a frica, pentru. ca nu stiu ce ma asteapta :d! Sh mai ales examenu`. Eee` da las`, ca toate vin si trec! Bafta si tie in noul an scolar kiss!

| Dollicious a răspuns:

Pe a8a.sunt ingrozita worried

| FunkPunk a răspuns:

A6a si da ma bucur pentru ca am niste haine noi superrrrrrrr

| JasonMcCann a răspuns:

Cls a 5 a si da ma bucur ca am inceput

Întrebări similare