Sincer, pentru ca treci in clasa a 9 a si cred ca vrei sa ca prima impresie sa fie una de :fetita: cuminte, si sa faci o impresie placuta, cred ca in locul tau mi-as indrepta parul si mi-as pune o bentita, una copilaroasa...Si despre machiaj nici vorba, sunt sigura ca esti mult mai frumoasa prin naturaletea si frumusetea unei adolescente...Asta este parerea mea...Succes la scoala!
Incearca sa ti indrepti parul si deasupra sa ti faci cateva suvite ondulate. o sa arat dragut. onduleurile dau un aer mai tineresc si mai putin complicat...si e ceva destul de simplu de obtinut
Mai simplu si mai dragut decat naturaletea ta, nu cred ca este exista
O sa ai destul timp de machiaj si coafura...esti inca o adolescenta. Bucura-te de faptul ca inca nu ai nevoie de machiaj pentru a ascunde micile riduri sau de vopsea pentru a ascunde firele albe...
Naturaletea...si sunt sigura ca vei face o impresie buna!
Nu stiu depinde ce par ai eu sunt tunsa filat cu breton ceva simplu si dragut de machiaj nu iti recomand mai ales in clasa 9 si eu trec tot in a 9 dar sunt impotriva machiatului in scoala mergem sa invatam nu sa nu distram sau sa agatam baieti parerea mea acum tu faci ce crezi
gaby37 întreabă: