Incearca sa il impletesti. O codita, doua codite, o coronita, nu conteaza.Asta cred ca ti se potriveste. Funda?
Buna! -parul prins in coc cu niste shuvitze lastate in fata ar fi genial! :)
uite un link dragut care sigur ti s-ar potrivi :
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:0&tx=52&ty=68
Bafta si sper ca te-am ajutat! :)
Buna! Si eu am aceleasi caracteristici ca si tine , doar ca eu m-am hotarat, nu de mult, si m-am tuns bob : foarte scurt in spate, si destul de lung in fata. Chiar de e parul mai cret, se aseaza mai bine ca cel drept. Toata lumea mi-a zic ca-mi sta bine. Sunt sigura ca si tie ti-ar sta. :*
Am aceleasi caracteristici ca tine. De multe ori mi s-a spus ca parul cret se aseaza mult mai bine si poti face o gramada de coafuri cu el. De exemplu : il poti impleti spik sau intr-o codita laterala, intr-o coada, il poti lasa desfacut aplicand putina spuma pe el pentru volum, pus pe o parte, poti chiar sa il tapezzi sau sa il ciufulesti putin daca til prinzi intr-o codita.Pwp si astept fundita.
Am aceleasi caracteristici ca tine .De multe ori mi sa spus ca parul cret se aseaza mult mai bine si poti face o gramada de coafiuri cu el .De exemplu : il poti impleti spik sau intro codita laterala, intro coada , il poti lasa desfacut aplicand putina spuma pe el pentru volum, pus pe o parte , poti chiar sa il tapezzi sau sa il ciufulesti putin daca til prinzi intro codita.Pwp si astept fundita.
Geo2969686 întreabă: