| Dariii a întrebat:

Ce combinatie va place la un >baiat:?
Ma refer la ce culoare de par, inaltime, ochiilove struck, comportament etc.
Funditzybatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

Sa fie brunet, 1, 70 inaltime si ochii albastrii sau verzi, sa se comporte normal sa nu faca lucruri iesite din comun doar pentru a impresiona chestii de genu asta.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La par un castaniu deschis spre blond sau chiar blondhappy
ochi-negri. verzi sau albastri nu am pretentii la ochibig grin
inaltimea-sa fie macar cat minebig grin maxim pana pe la1, 80laughing acum sa nu am un prieten sa ma uit cu binoclu la elrolling on the floor
comportament-sa fie amuzant:X, inteligentbig grin, sa aiba respect cat de catlaughing, sa nu te plictisesti in prezenta lui, sa imi acorde atentie dar nu in exceshappy si cam asta ar insemna un "baiat perfect" ca banuiesc ca pe tema asta te-ai referithappy

| Ana a răspuns:

Saten, maxim 1, 80, caprui, sincer, cu simtul umorului, iubitor, atent

| rockelle75 a răspuns:

Pai...sa il descriu pe pretenu meu :*
blond :X
ochi verzi kiss
1. 60
pupacioss love struck:X

| Yryna14 a răspuns:

Par brunet sau castaniu, ochi caprui, sa fie cel putin cat mine de inalt(1, 60 m), sa fie amuzant, sa nu te plictisesti in prezenta lui, sa fie romantic, dar nici in excestongue:X...

| MeMyseIf a răspuns:

1-par castaniu
2-1. 70
3-ochi caprui
4-sa fiu un fel de tip-coctail(sa aiba in el de toate cite putin si in functie de situatie, timp sa simta si sa faca sa fie totul frumos si manierat

| pamPammmPam a răspuns:

Eu nu imi pot alege un baiat dupa un model anume dar in general baietii care pot sa te inteleaga, sa stie cand sa taca si cand sa vorbeasca, sa nu te "tina in lant" si sa aiba bun simt happy :X