Decii. Intreab-o despre ea. Ce animale ii plac, hobby etc. Du-i niste trandafiri. Si intreab-o daca vrea sa-ti fie "sora". Apoi in timp ce vorbiti mai baga niste din astea gen te iubesc, jucati-va genuri prostesti gen adevar si provocare si provoaco sa te pupe! Intreab-o de cine ii place, apoi usor, usor te va iubii si cand crezi ca ai vrajit-o intreab-o daca vrea sa fie cu tine! App la inceput iesiti la suc ca frate si sora! Nu neaparat singuri! Eu asa am fost "vrajita " si am trecut prin multe impreuna! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Aş dori să dai mai multe detalii despre relaţia pe care o ai cu ea. Vecini, amici prieteni? Sau doar o străină care îţi place de ea şi îţi încerci norocul?
O cunoşti? Mie, ca fată, nu mi-ar plăcea să mi se facă complimente direct, poate doar: "ce bine arăţi" în rest nimic deplasat(depinde de fată: temperament, personalitate, comportament). Aa da, depinde şi de ani..nu numai de fată.
Puteţi vorbi de şcoală, dacă este dispusă o întrebi ce face de obicei, în timpul liber, fă-o sigură pe ea să nu se simtă incomod.(încearcă să pari interesat de ea)
Dacă vrei să o scoţi la un suc, trebuie să vorbeşti destul de mult cu ea să vrea asta.
Şi nu îi cumpăra nimic dacă nu o cunoşti, ajunge sucul şi vorbăria.să nu se simtă incomod.
Îţi mai zic din părerea mea, dacă îmi dai mai multe detalii despre relaţia pe care o ai cu ea. E un pic vag.