| oscar a întrebat:

Ce considerati despre farmece, vrajitorii? ce parere aveti despre personele care practica aceste lucruri, le considerati pers rele?

Răspuns Câştigător
| lora_9285 a răspuns:

Cum se spune si in cartea sfanta, nu poti slujii la doi stapani. Din moment ce fac farmece pentru a devia viata altora... Nici unul dintre oameni nu suntem in masura sa judecam sau sa hotaram viata cuiva.Fiecare va fi raspunzator pentru tot ceea ce face!

10 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Prin cuvântul vrăjitorie întelegem invocarea puterii demonice în ajutorul oamenilor, în locul lui Dumnezeu, cu scopul împlinirii anumitor dorinte omenesti la fel ca si farmecele.Nu cred într-adevăr, sa ajute diavolul pe oameni prin vrăsi, mai mult decât ne ajută puterea si harul lui Dumnezeu.Se stie că diavolii nu au nici o putere de a vindeca pe cineva, de a descoperi pagube sau pe raufacatori. Ei nu pot niciodata sa facă minuni adevărate, ci numai cu năluciri mincinoase însala pe cei necredinciosi si slabi în credintă. Cel care crede cu tărie în Dumnezeu si cel care se roaga neincetat la el nu va cere niciodată ajutorul diavolului si al vrăjitorilor.Eu nu le consider persoane rele pentru ca nu am avut de-aface cu astfel de persoane si nici nu am dreptul sa ii judec fiecare isi alege drumul in viata.

| moonY a răspuns:

Da, la fel de rele cum il consider pe Mos Niculae cand gasesc in ghete ambalajul de la dulciuri

| Orannginna a răspuns:

Nu rele, doar inconstiente. Stiu ca suna absurd, dar se va intoarce intreit. happy

| StaRmAgiC a răspuns:

Pey rele..doar nu bune...desii in filme si desene se vorbeau de vrajiii bune....etc...dar in realitate nu vezi nimic bun in legatura cu astalaughing

| deeea28 a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva, ma sperie cateodata gandul dar cateodata imi e greu sa cred ca s-ar putea face asa ceva, desi am auzit persoane care au suferit mult de pe urma lor. Am fost de 2 ori la ghicitori, una mi-a zis ca ma voi marita cu unu adus de tata. A adus tata pe cineva, am stat 3 ani impreuna, dar nu m-am maritat cu el. Apoi am fost la alta care mi-a zis ca voi cunoaste pe unu cu ochi albastri, soarta mea, dar ca nu voi putea fi cu el ca am cununiile legate, doar sa mi le dezlege. Eu cum nu prea cred in asa ceva findca mi-e greu nu m-am dus la nici un dezlegat. Am cunoscut pe ochi albastri si suntem impreuna si ne intelegem super. Trage tu concluziile. Eu zic ca sunt prostii si prosti cei care incearca sa faca bine sau rau prin vraji, ghicitori sau eu mai stiu ce minuni de astea. Ferestete de ele si mai bine vezi-ti de viata. Viata e matematica si chimie, nu vraji, daca te lasi autosugestionat, asa ai sa patesti.

| rozalia25 a răspuns:

Http://vrajitoarea-rozalia.blogspot.com/ daca vrei vreo dezlegare, ceva.

| buburuzzz a răspuns:

Cred ca sint lucrul diavolului

| mrproffesor a răspuns:

Teoretic vrajile nu e ceva de bine iti ia mintile

| DeDe_8338 a răspuns:

Niste ratatioh go on

| baby_4263 a răspuns:

Sincer, nu cred in asa ceva, dar stiu ca exista.In legatura cu persoanele care le practica nu cred ca sunt rele..."vrajitoarele" vor sa faca si ele un ban, iar persoanele care se duc la ele probabil vor cu disperare sa obtina un lucru pe care poate ca oricum l-ar fi obtinut si fara, dar naivitatea costahappy

Întrebări similare