Ce a spus xRadu mai sus e fenomenal.
E cute sa nu dea cu seen, genial
Probabil tonul vocii.
Sa fie copilaroasa
Sa nu raspunda sarcastic sau sa iti raspunda la argument sarcastic ori in batjocora
Sa nu se macheze bine poate doar putin fond de ten si ruj dar nu sa zici ca a fost tinta dupa un exercitiu de paintball
Sa iti poarte hainele(daca e iubita ta)
Sa nu iti dea cu seen daca are treaba sa iti zica ca nu poate vorbi
Poti sa iti pierzi timpul asteptand sa iti scrie iar ea are treaba de facut
Sa ii raspunda mereu la mesaje si sa nu ii dea cu seen.
Daca nu e interesata, ar trebui sa il lase sa stie asta si sa nu ii piarda timpul.
Acum, pe langa ''apropo-ul'' meu de dinainte, sa iti spun ce mi se mai pare dragut la o fata, in stilul hard (voi fi rau):
1. FFS, nu folositi vocea pitigaiata (in mod intentionat, subliniez) si nu va alintati in preajma baietilor seriosi. Se va vedea de la un kilometru, cel putin, asta, si va mirosi a frica.
2. O persoana este ''cute'', atunci cand se straduie sa faca mereu tot ceea ii sta in putiinta, si desi nu reuseste mereu, stie si se bucura ca a incercat. Asta este foarte atractiv, mult mai atractiv decat o persoana care se lasa batuta din primele 5 minute si spune ''nu pot'' intr-una, cu toate ca efectul de imposibilitate nu este explicat logic.
3. Nu fiti Yandere, e o prostie! (Yandere - persoana foarte iubitoare si atenta cu cei la care tine, dar sfarseste de cele mai multe ori prin a-isi arata afectiunea prin violenta) Ce vreau eu sa spun de fapt, este sa nu va bateti pentru o persoana la care tineti, ci doar sa discutati. E mult mai de apreciat caracterul acesta, pasnic, cool si linistit, decat un caracter total fals.
4. Mi s-ar parea ''cute'' o relatie buna intre ea si membrii familiei mele, cat si intre mine si familia ei. Sa ii spuna si secrete, poate? Asta denota incredere, iar increderea este un semn bun.
5. Daca e impreuna cu el, sa fie activi cat mai des (ma refer, zilnic, nu 24/7) si sa isi trimita mesaje de ''Ce mai faci? :3''.
6. Urasc, urasc, DAR URASC spamul emoji-urilor. Cand cineva le pune la fiecare propozitie ori pune cate 3-10 la sfarsitul acestora, este ultra mega enervant. Ce naiba? Mi se pare si cringey in acelasi timp sa vad fetele emoji-urilor acelea cu inimioare in loc de ochi, zici ca au o boala, serios. E drept, eu pun emoji-uri, dar unde este acel spam? Atunci cand cineva pune atatea simboluri, desi nu isi da seama, este iar fals si nu mai sunt sincere acele emoticoane. Sa fim sinceri acum. De cate ori, atunci cand chiar ai zambit sau te-ai simtit deprimat ai pus acel emoji? De mai putin de 5% ori. Si se explica si asta, nu doresti sa superi in vreun fel acea persoana, asa ca incerci sa ii acorzi atentie prin aceste inofensive simboluri.
7. Nu mintiti, minciunea este cheia catre esecul total. Spuneti de cele mai multe ori adevarul, nimeni nu vrea sa stea cu acesti oameni ''falsi''. Mereu va fi ceva de pierdut, si in cele din urma, va iesi la iveala adevarul, persoana mintinta intrand cel mai probabil intr-o stare de depresie (cu gandurile ''cum a putut sa ma minta, am avunt incredere, ce i-am facut gresit?'').
8. Nu este nevoie de haine sau de o vestimentatie speciala pentru a atrage atentia in acest sens. Dar daca totusi o face, sa fie imbracata decent, astfel incat sa nu fie ''barfita'' de ceilalti oameni de afara. Nu mi-ar placea sa stau cu una care imi spune ''si ce daca m-am imbracat in X?'', desi se uita la noi peste 100 de oameni. Ar fi groaznic sentimentul si foarte jenant -_-
9. E bine sa fie doamna in public si ''cu rva'' la pat, NU INVERS! Sa stie sa faca de mancare, sa nu faca fite in privinta curateniei in case, sa fie asadar ordonata casnic.
10. Nu pretindeti ca sunteti altceva decat ceea ce sunteti cu adevarat (decat in cazul in care vreti sa evitati dubiosi)
11. Baietii buni sunt ignorati, dati la o parte si se gandesc la cum sa reuseasca sa isi gaseasca partenerul de viata, chiar foarte multi din ei. Nu merita acest trai, mai ales daca stiu ca sunt buni si ca vor fi asa mereu. Cu timpul fetele constientizeaza ca au gresit, si incearca sa vorbeasca cu ei si sa se intoarca... Dar e prea tarziu. Ori au petrecut atat de mult timp singuri, incat pentru a sta cu o fata, este nevoie ca si aceasta sa se descurce fara probleme singura, ori au sfarsit printr-o depresie severa cu gandurile de ''nimeni nu ma vrea'' fiindca nu li s-a acordat atentia necesara, ori pretind ca sunt fericiti, in ciuda faptului ca ei plang in interiorul lor foarte tare sau sfaresc chiar si prin a-si lua viata (ma rog, asti-as mai ciudatei, doar nu ai sa te gandesti la cum sa te sinucizi de fiecare data cand spune ''nu'' o fata).
12. Daca odata greseste si il iertati, nu ii mai amintiti ca pe un repros ce v-a facut, s-ar simti naspa si nu i-ar placea. Sau daca i-ati luat jocul lui preferat de buna voie, nu ii reprosati cu ''eu ti-am dat jocul, tu de ce nu mi-ai dat ceva?''. Nimanui nu-i plac reprosurile de acest gen si mai si altereaza reltatia si legatura aceea chimica din viata amandurora. Daca e sa faci un gest frumos, fa-l din inima. Doar in cazul in care stii ca numai tu esti cel care te stradui sa contribuie in aceasta relatie, este ok sa discuti cu partenerul si sa ii spui cum vezi lucrurile.
13. Respectul este foarte ''cute''... Simt ca ma repet. Chiar daca se va primi o tona de batjocora, persoanele vor sfarsi garantat intorcandu-se la persoana cu care au stat si stiu ca nu au reactionat (asta cred eu, mai sunt niste exceptii mai speciale cu care nu vreau sa ma confrunt). Eu nu merg pe principiul ''Ma respecti, te respect'' ci pe ''E bine sa respecti persoanele indiferent de ce ti-ar spune sau ti-ar face, fiindca te ajuta sa devii mai intelept'', evident, daca vine unul la mine si imi da un pumn, doar nu stau sa-i spun cum s-a format universul si cat de mult imi place inghetata de capsuni, fug de acel nebun cat ma tin picioarele, ori incerc sa-l umilesc moral, dandu-i ''rekt-uri'' subtile. Bataia nu e o solutie, e animalica. Orice imbecil poate face asta. Faci si puscarie o perioada enorma doar fiindca ai incercat sa te aperi de un animal prost crescut.
Astea mi se par a fi niste trasaturi dragute la o fata. Este subiectiv, insa acesta este modul meu de a vedea lucrurile. Nu am fost in relatii, dar am avut si compania fetelor si stiu ce spun...
Zici ca cineva a facut un creier, dupa a facut o clona a lui si unul ti l-a dat tie iar pe celalalt mie. )) Deci sa mor de nu gandesti la fel ca mine. ) Si eu voiam sa dau ACELASI raspuns :/. Poate nu la fel de lung dar totusi 80% din el tot voiam sa scriu :/
Ma rog... e cam greu sa gasesti o fata de genu' asta mai ales la varsta asta. Nu zic ca la 20 si ceva de ani o sa fie mai usor dar mna... ) Bine, poate nici fata perfecta nu exista dar totusi cea mai potrivita, exista.
Anyway, pe langa ce ai spus tu, mai vreau sa adaug ceva. Deci ceva mai,, cute" la o fata ar fi sa fie suficient de,, curajoasa" cat sa spuna,, da ai dreapte, aici eu am gresit, te rog frumos sa ma ierti"
Adica daca ea greseste cu ceva si eu ii zic cu ce, macar sa aiba curajul sa spuna asta. Eu zic ca e mult mai bine asa decat sa bage argumente stupide si sa incerce sa arunce vina mea mine. Deci urasc URASC foarte foarte foooooooooooooarte mult chestia asta. Mi se pare cel mai penibil lucru intr-o relatie. Sa nu ai curajul sa spui,, scuze", cand stii foarte bine ca e vina ta. Asa tot incerci sa arunci vina pe partener si mai rau faci relatiei. E mult mai bine o conversatie de aia care dura maxim un minut decat una care dureaza 2 ore si care tot nu rezolva nimci din cauza celui incapatanat. Care la sfarsit mai si zice scuze. Care acel,, scuze" e ceva de genu,, hai sa terminam odata conversatia asta ca m-am saturat". Si asta o urasc foarte mult. Eu sincer as sta sa discut si o noapte intreaga, dar macar sa stiu ca rezolv conflictul dintre noi 2. Insa din moment ce stiu ca eu am dreapte, nu am de gand sa dau surreder (stii tu ce zic ))) ). Ma rog, pe langa faptul ca am curajul sa spun,, scuze", am curajul sa spun si cand nu am facut eu nimic, insa doar ca sa se termine conversatia pentru ca daca o continuam, mai tare inrautateam lucrurile. Deci da, mai bine dau abandon si iau cooldown 30 de minute (iar, stii tu ce zic )))) )
Am vazut ss-uri pe Facebook sau nu mai stiu eu pe unde ( de la aia care-si fac relatia publica), cum baiatul intreaba,, am gresit cu ceva?" si fata raspunde cu,,nimic". Da un,,nimic" de ala care mai mult inseamna,, las-o balta, nu are rost sa vorbim despre asta" URASC URASC SI URASCCC foarte mutl asta. Majoritatea cum nu sunt destul de mature la minte si iau totul ca pe o joaca, chiar si relatiile, normal ca spun asta. Pentru ca sunt INCAPATANATE si ele cer perfectiunea. Si chiar daca nu am patit niciodata ce am zis mai sus sau ce urmeaza sa zic, totusi, urasc foarte mult. Sau cum mai sunt la majoritatea ca gresesc cu ceva si dupa se trezesc cu block pe toate retelele de socializare de la prietenele lor fara sa stie din ce motiv. Unul care cica,,o afecteaza foarte tare", dar care mai mult ca sigur e unul prostesc sau ca nu a inteles un lucru cum trebuie. Nu inteleg fetele de genu'. Mie mi s-ar parea,,cute" ca odata ce hai sa zicem baiatul greseste cu ceva fara sa-si dea seama, iar acel ceva afecteaza fata, cel mai bine ar fi sa-i spuna, nu sa taca. Ceva gen,,omule, vezi ca m-ai suparat acolo, nu mi-a placut ce ai facut si te rog data viitoare sa procedezi (asa) " Si dupa, baiatul :,, Ok, ai drepate, te rog frumos sa ma ierti si iti promit ca nu se va mai repeta". Deci uita-te si tu cat poate fi de simplu ))))))))). Ok, poate exagerez putin, adica stii si tu cum e vorba aia,, you can say sorry, but you can't change the story". Si nu pot nega asta. Un simplu scuze nu rezolva nimic, dar totusi tine de bun simt. Si bine, poate se fac lucruri care nu se pot ierta instant si nu se pot sterge din memorie intr-o secunda, dar macar in timp se poate totusi. Adica cu ce ar putea gresi unul din ei si sa fie asa de neiertat. Pentru mine singurul lucru de neiertat ar fi inselatul. In rest as putea sa-mi iert partenera pentru orice. Nu instant dar totusi pot. Si asta ar fi normal intr-o relatie, ca partenerii sa se ierte reciproc. Oricum aici tine si de iubire, pentru ca daca intr-adevar iubesti persoana respectiva, asta inseamna ca (,) cu greu poti trai fara ea si daca greseste, aia e te afecteaza un minut, doua, o ora, o zi, dar dupa iti trece si te simti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si nu inteleg din ce motiv de cele mai multe ori fata e cea incapatanata. Si bineinteles ca daca baiatul, sa zicem, ii la ador la una pe Facebook, direct block, delete, unfriend, sal pa, da-te-n mortii ma-tii, nu stam la discutii. Si baiatul cand observa e cevan gen,, What the f*ck i did "?
Un alt lucru,, cute" la o fata ar fi sa stie sa faca diferenta dintre o cearta si o discutie NORMALA cu un ton NORMAL care are ca scop rezolvarea unei probleme. Urasc fetele care confunda genul asta de conversatie cu o,, cearta" si dupa vezi Doamne are motiv de despartire ca vai de mine sunt prea multe certuri. Adica puii mei, in orice cuplu exista conflicte. Dupa parere mea, daca nu sunt dictutii de genu', intr-un cuplu, atunci pot zice ca nici nu sunt impreuna si ca,, cuplul" lor e mai mult o joaca de copii. Acuma mai depinde si din ce motiv e acel conflic.
Da, stiu, cer prea multe )). Insa lucrurile astea sunt esentiale. intr-o relatie. Nu as putea sa am o relatie cu cineva la care nu ii conving chestiile astea. Deci am sa-i zic, ma vrei pe mine? atunci accepta si (chestiile care le-am scris mai sus ) daca nu, sal pa si cauta-ti altul' .
Daca iti vine sa crezi, am doar cu 14 cuvinte (multumesc Microsoft Office) mai multe decat ca tine. WTF?! Iti spun legit ca incepeam sa dau cu pumnul in birou si sa fac o fata de genul ''x)'' cu sensul de ''chiar a facut glumele astea?'' .
Mi se pare foarte corect ce ai scris si cred ca ai dreptate foarte mare in tot ce ai scris.
Te-ai gandit vreodata la cum ar fi o zi in care fetele ar deveni baieti si baietii ar deveni fete (nu intreba de ce imi trec idei de genul asta)? Probabil ar fi un epic-fail foarte mare, stim noi de ce
Nu ma intrebam. Si eu imi pun diferite intrebari, dar nu stau sa ma gandesc la ele.
Hm. pai daca sa zicem ca fetele ar fi alea agresive si care fumeaza etc si baietii aia nebuni si mai prosti. sa mor de ma prind, ce ar iesi? ).
Anyway, iti dai seama cum ar fi daca fetele ar fi mai destepte? Nu vreau sa par prea rau dar... mhm, populatia pamantului ar scade FOARTE mult ))))))))))))))