| victor567 a întrebat:

Ce conteaza la un barbat sa fie atrăgator? Am aproape 17 ani am parul blond ochii verzi si am putin deformat nasul si am impresia ca nu prea ma plac fetele, ce sanse sunt sa imi gasesc pe cineva conteaza pentru o femeie felul in care te comporti vreau mai multe detalii, funda

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Salariu pe masura, casa si sa pui anunt online ca iti cauti femeie sa aiba grija de tine asa ea se beneficiaza de averile tale

| ana2205 a răspuns:

Si aspectul fizic e important, in sensul sa fii ingrijit insa atitudinea e ceea ce te face sa ai intr-adevar succes la fete/femei. Uite citeste http://artaseductiei.ro/ poate te ajuta...

| RAY a răspuns (pentru ana2205):

Faptul ciudat cu acel site e ca pozele cu articole sunt cu persoane frumoase, de ce nu adauga persoane urate? sti prea bine ana ca fizicul conteaza, daca cu o carte am deveni gigolo toti barbati am fi sau macar majoritatea

| RAY a răspuns:

Parerea mea este ca conteaza urmatoarele
inaltimea, femeile prefera un barbat inalt de ce? pai un vanator inalt vedea de departe prada logic nu?
apoi conteaza fata sa fie simetrica da cica persoanele cu fetele simetrica sunt sanatoase, populare, apoi conteaza vocea s-a dovedit ca vocea groasa trezeste dorinta sexuala la femei mai ales la ovulatie, din moment ce suntem persoane vizuale isi dai seama ca conteaza aspectul fizic extrem de mult, pe cine nu placem nu comunicam cu el indiferent ce carcater are, asta cu arta seductiei e o mare tampenie adica pentru 90 ron toate fetele vor fugi dupa tine,de parca tu ai fugi dupa una urata daca ar fi olimpica, apoi conteaza carcaterul sa fie hotarat,serios,simtul umorului,sa prezinte interes, isi dai seama ca femeile prefera un barbat popular nu unu izolat,timid in grupul lui, degeaba te-as minti sasi spun nu fizicul nu conteaza,suntem finte vizuale ne place cei frumos,femeile se compromit cu majoritatea dintre noi dar tot acei barbati frumosi,inalti sunt preferati lor

daca poti du-te la sala fa muschi, imbracate elegant ca conteaza si creazati un carcater nu de om fals si descoperati personalitatea, femeile extrem de usor descopera daca esti un fals crede-ma cica si mirosul conteaza pentru ele da mirosul feromoni care le spune asta e un bun tata, vezi tu suntem finte care actionam dupa instinct, iar ceea ce ne place nu noi alegem si animalul din noi, femeile spun ce isi doresc rational, emotional isi doresc total altceva gen badboy tipi mai duri mai care seamana cu alfa nu fetitele masculine din ziua de azi

| FaraNume1245 a răspuns:

Conteaza atitudinea si comportamentul, nu felul in care arati.

| RAY a răspuns (pentru FaraNume1245):

Serios? cum poate o persoana sasi descopere carcaterul daca esti urat nu reprezinti un interes? de ce persoanele urate nu sunt populare? de ce ne place cei frumos? tu vezi suflete cand mergi pe strada?

| FaraNume1245 a răspuns (pentru RAY):

Nu, nu vad sufletele cand merg pe strada, dar vorbesc chiar si cu o fata urata. Nu-mi pasa cum arata, prefer sa cunosc persoana prima data, dupa judec. Persoanele urate nu sunt populare pentru ca, in ziua de azi, lumea e foarte materialista, toti umbla dupa bani si chestii materiale, nu le mai pasa ce e in sufletul unei persoane.

| RAY a răspuns (pentru FaraNume1245):

In general persoanele urate aprecieza carcaterul mai mult pentru ca ele se concentreaza asupra lui mai mult, hai sa nu o dam in misogism nu e vina noastra ca ne place cei frumos, un baiat frumos nu trebuie sa fie bogat ca sa aiba o iubita