Ambii contează la fel de mult; fac parte din viețile noastre. Însă contează în cine am mai multă încredere. Cui îi pot mărturisi toate gândurile mele, planuri sadice, planificarea uciderii oamenilor din jurul meu, cine e cel care îmi este alături, asta contează mai mult pentru mine.
Pai ar trebui sa alegi prietena fiindca iubitul iti poate da papucii in orce moment si atunci cui te vei plinge- mai ales daca stii ca iubitul nu te pretuieste si dara si tu simti ca nu prea in iubesti(nu stiu e alegerea ta )
Pai e cam dificil de zis o prietena e cu tine si la bine si la rau un iubit e si el cu tine la bine si la rau dar daca va despartiti atunci daca nu ai prieteni care sa te motiveze e cam rau asa ca situatia e destul de complicata cine e prietena cu tine te accepta si cu iubit si daca iubitul te iubeste te accepta si cu prietena ta.
Pai..depinde cum pui problema...adica nu stiu, ...eu una nu as renunta la o prietena foarte buna pentru un iubit :/.
Nici eu nu as renunta la prietena pentru iubit. Daca iubitu' m-ar pune sa fac asta...ar fii clar ca nu tine la mine.
Complicat, stii si de ce? Prietenii te ataca de la spate, iar iubitul ti-ar putea face o faza urata, gen sa iti deie papucii sau asa...sincer, in locul tau, as alege pe cel in care am mai multa incredere
Presupun ca te-a pus unul dintre ei sa alegi. Daca te-a pus prietena sa alegi, alegi iubitul. daca te-a pus sa alegi iubitul, alegi prietena... Sfatul meu. De obicei in situatii de genul iti dai seama cum sunt de fapt
Ionela_9837 întreabă:
gossipgirlxoxo întreabă: