anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce contine un test PISA?

17 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

Intrebari din toate materiile, dar tu(si nimeni din Romania) nu o sa dai test PISA pentru ca la un studiu romanii au iesit pe ultimul loc, o sa se dea 2 teste (de romana si matematica) la sfarsitul clasei a VIII-a tongue

| MisterKat a răspuns:

Eu stiu ca vei da teste PISA dar doar la ronmana, mate si la istorie sau geografie daca esti in clasa a 8-a. Deci aceeasi Marie cu alta palarie. Calculul mediei va fi la fel: 50% - media claselor 5-8 si 50% media de la aceste teste. Asa ca mult succes!

Mai poti consulta si site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania: www.edu.ro acolo vei gasi informatiile necesare sau poti suna la Inspectoratul Scolar din judetul tau!

Succes la examen!

O zi buna!

Daniel.

| pisiC a răspuns:

Testul pisa contine intrebari din : romana
matematica
istorie
geografie
biologie
fizica
chimie
si daca vom apuca acest test pisa straight face...va trebui sa dam si o teza la istorie sau geografie [la alegere] facuta de profesor
nu va mai fi cu subiect unic
dar sper sa apucam tezele. fara testul pisa pentru ca este ffff greu straight face
:*
t`pup

| pisiC a răspuns:

Nu mai.va fi 50 % media claselor 5-8 =
25 % media testului pisa [in caz ca se va aproba]
si 25 % media tezelor [clasa a 7a ...am dat deja la romana si mate si daca va fi a 8a-doar teza la ce ai ales intre geografie si istoriewinking]
asta daca vom da testul pisa
si nu se da la toate mateiile...doar la ce am spus mai sus happy...
treaba e k e f greu` testul asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Testul pisa va contine 100 de intrebari din cultura personala cica. dar nu cred mai bine ar fi sa dam un test la mate, rom si geogra sau istorie.asa ar fi cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este mai unsor decit teza cu subect unic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt cls a 8 a si vreau sa stiu cum arata ascest test pisa oricum cred ca nu e bun de nimic dc sa nu mai dam tezele unice?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astia isi bat joc de noi...pai cum dracu...astaias nsite hapciupalitici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU stiu Ce SA zic DEspre testele PISA ca is grele ca nu is da mai am un an pana atunci si nu ma zbat. Un suBiect Ar fi CA daca eu mai am un an de scoala pana cand dau testele pisa Pe ce CLAsa sunt>?>

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nujh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aahh toate materiile, mai bine lasa tezele alea unice si nu se mai complicau atat cu evaluarea asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebari si probleme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna testul pisa se va da la romana si mate stiu pentru ca il dau si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce amuzant esti, cati ani ai 9, ca pari asa mai prostut(prostovan)?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebari din romana istorie si mate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super greu... l-am dat si am lua7. 65

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Contine intrebari din toate materile cred

Întrebări similare