anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce copii nesimtiti! sunt niste mucosi pe aici care isi poteaza temele, tu ii ajuti ca deh..., iti dau si ei funda ca sa nu para ca i-ai ajutat fara rasplata, iar peste o zi sterg intrebarea ca sa arate ca ei nu au nevoie de ajutorul nostru la teme! chiar nu au rusine?

13 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Mda...ai dreptate! Eu as prefera sa intreb un adult sau sa ma duc cu caietul la profesor si sa-i spun ce nu am stiut.Dar si cei care le raspund, nu ar trebui sa faca asta doar pentru o funda. Vorba aia, nu ne dau panglicile de mancat, de baut!

| Cleopa a răspuns (pentru τττ):

Ooo, pai nu e vorba de funda aici. sunt curioasa de ce sterg intrebarile dupa ce au primit cateva raspunsuri...

| Iwao a răspuns:

Asa,si cine te pune sa raspunzi loazelor? Sa invete, nimic nu-i moca, oricum uita.

| Cleopa a răspuns (pentru Iwao):

Pai nah...plicitseala ma pune sa le raspund...

| Iwao a răspuns (pentru Cleopa):

Idem happy

| Cosmin1I a răspuns:

Tot *lenea* te-a pus sa postezi si intrebarea asta?

| Cleopa a răspuns (pentru Cosmin1I):

Esti cumva unul dintre acei mucosi?

Daca te uiti la toate raspunsurile mele o sa vezi ca la nici unul nu am scris la urma "funda?"... asa ca singurul motiv pentru care ai comentat e faptul e si tu esti unul dintre acei mucosi care nu stiu sa-si faca temele, sau ma insel?

Si am scris ca le raspund din plictiseala, caci de imi era lene nu raspundeam

| Cosmin1I a răspuns (pentru Cleopa):

Chiar ai de gand sa ma intrebi de 2 ori? Te-as ruga sa totusi sa te calmezi tongue ..si pentru *curiozitatea ta*...Nu sunt unul dintre acei mucosi.Raspunsul tau la prima intrebare despre acei mucosi se afla in propria intrebare:p asa ca nu vad rostul de a o posta si aici.

Si daca am postat-o fara niciun rost pentru ce mi-ai raspuns? m-am saturat de astia ca tine care raspund doar ca sa se bage in seama

| Cosmin1I a răspuns (pentru Cleopa):

Draguta..Nu m-am bagat in seama aiurea...chiar ti-am raspuns la intrebare.Ti-a fost lene sa arunci inca o privire pe propria intrebare si sa vezi ca ti-ai dat raspunsul singura. Pot totusi sa stiu de ce te bagi in seama cu cineva ca mine? cu cineva de care te-ai saturat?

Pa pa