anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cosmar v-a speriat in mod deosebit? Funda la cel mai inspaimantatorlaughing

Răspuns Câştigător
| EnnY a răspuns:

Serios ca asta s-a intamplat:visam ca in camera mea a intrat o femeie in negru(era moartea) avea o gluga neagra si nu i se vedea fata si a luat un cutit si mi-a taiat manacrying
jur ca asta s-a intamplat

s-au inca unu:visam ca eram in niste piete din astea din arabia si ma fugareau niste oameni si am intrat in curte la o femeie si m-am trezit intr-o cladire mareee.worried

funda?love struck

4 răspunsuri:
| Mirruna a răspuns:

Am visat ca ma inec si nu puteam sa inot...

| Available a răspuns:

Inainte aveam o multime de cosmaruri acum nu prea de fapt acum nu prea visez, mai rar.Insa unu nu am putut sa-l uit.Am visat ca intr-o seara pe la ora 23 cineva a batut la usa si ma gandeam ca nu are cum sa fie postasul la ora aia si mama s-a dus sa deschida usa in ciuda faptului ca tata a avertizat-o sa aiba grija.Si cand a deschis usa erau niste oameni care i-au pus mana la gura si au luat-o.Imi amintesc ca in vis nici nu am avut glas sa mai strig la tata. Iar cand m-am trezit imi batea inima tare si am inceput sa plang. Iar a2a zi, a2a seara am visat continuarea care era una pozitiva.Ma bucur ca a fost doar un cosmar. Dar a fost infiorator si acum cand scriu imi vine sa plang cand imi aminesc

| bubu16 a răspuns:

Deci scaunul de la pc il am de la matusa ( care a murit de aproape un an ) si intr'o noapte ma trezesc din somn, si vad cum scaunul se roteste... iar pe scaun statea cineva...( a fost ciudatstraight face)

| PLoietre a răspuns:

Cel msi inspanmaitator vis a fost atunci eram in sala de clasa si tot venea un dinozaur si eu stiam si am mers in spatele scolii care era patrata si ma uitam pe geam cum intra gotzila in clasa si alerga copii si apoi o vad la coltul scolii ca fuge dupa mine si parca eram foarte obosit si aveam mainile si pcioarele grele laughing