| anealexandra a întrebat:

Ce cred baietii despre fetele pe ciclu? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Divy a răspuns:

Părerea mea e că în acea perioadă se simt mult mai vulnerabile slăbite, sunt puțin stresate dacă nu chiar triste în privința asta și pot deveni irascibile. Cred cau nevoie să fie înțelese și sprijinite în acea perioadă.
Te rog îmi spui și mie cum te simți tu în acea perioadă care bănuiesc că nu e prea plăcută, dacă dorești și nu te incomodez?

| anealexandra explică (pentru Divy):

Sincer e putin cam incomod.

7 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Ca au dracusori si e bine sa nu le suparam. Serios ce vrei sa auzi? E o chestie perfect naturala de sute de mii de ani, ce crezi ca aia din epoca de piatra nu aveau menstruatie? Daca iti pasa ce parere au pustanii care probabil fac misto sau glumite, atunci e nasol.

| anealexandra explică (pentru EnvyU):

Daca ai chef de glume nu-ti merge cu mine.

| RAY a răspuns:

Zile cand au o scuza buna sa nu faca sex, ce sa cred altceva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Acelasi lucru pe care il cred fetele despre baietii cu 2 maini, 2 picioare si un nas... ma jur ca intrebarile de pe site ul asta devin din ce in ce mai tampite

| peperonies a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, e greu sa ai incredere in ceva care sangereaza cateva zile si nu moare.

| Divy a răspuns:

Te înțeleg e un disconfort, si sunt multe lucruri care vă face să vă simțiți că ar fi mai bine să fi băiat, sau cel puțin asta a fost opinia unei colege, dar nici ca băiat nu e totul roz.