anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa fac.Am o fetita de 13 ani.De acum a inceput sa se aranjeze, sa se imbrace cat mai bine si altele.Eu sunt o mamica care ii da libertate.Credeti ca la 13 ani pot sa ii dau voie sa iasa prin oras, sa mearga la prietenele ei, sa o las la plaja singura? Pana la urma este un copil inca.Sau chiar fac bine daca o las peste tot?

13 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Acum este varsta critica! nu stiu ce sfat ti-as putea da, depinde si de anturajele in care se invarte ea! eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea, fara ocolisuri, sa ii explici cum merge treaba (cu baietii)ce urmaresc majoritatea! daca o vei tine din scurt, curiozitatea ei va creste si cand va scapa se va arunca in bratele primului venit! las-o dar spune-i (fara a o cicali) ce e bine si ce nu! succes!

| yael a răspuns:

Laso sa se bucure de libertate cat mai are timplaughing
k numai traim pe vremea lui ceasca
daca aveti o relatie deschisa si ai incredere in ea, las-o
las-o dar oferai libertate conditionata...adik totusi sa stii unde umbla, cu cine..si asa o sa capetzi incredere in ea si prietenii ei
nu e bine nici sa tii copilu inchis in cas a pe cand prietenele de aceiasi varsta fac ce vor (in ghilimele)

| greg a răspuns:

Poti sa o lasi(parerea mea). Tu stii cel mai bine pentru ca e copilul tau si simti ce ii face bine si ce nu.

| naty_3185 a răspuns:

Ii puteti acorda libertate! de acum in colo, ea este domnisoara! poate sa iasa seara cu fetele, la o prajitura, in parc pentru a se distra! acordati-i libertate! de acum, ea face parte din societate, si va trebui sa se obisnuiasca cu asta! succes!

| Sounds.of.Music a răspuns:

Eu am 14 ani...si pot sa zic a mama imi acorda cat de cat libertate. parerea mea e ca la varsta e 13 ani nu e nevoie de atata libertate,,,, se intampla atatea cazuri cu fetite de 13-14 ani are merg singure pe strada...cine stie ce li se intampla.libertatea asta trebuie acordata cu moderatie si daca ai incredere deplina in fata ta...la plaja e destul de riscant sa o lasi singura...interactioneaza cu tot felul de oameni...cine stie ce i se poate intampla...nu trebuie lasata singura la plaja...sau daca o lasi vezi sa fie inconjurata de cel putin 2-3 prietene ale ei in care dumneata ai incredere...de lasat in oras ce adolescent nu vrea? si in legatura cu prietenele ei eu cred ca ar trebui sa o lasi sa mearga la ele... e normal ca la varsta asta sa iasa... dar trebuie sa ai grija de cata libertate ii dai...findca poate fi periculos...

| Crisu_8842 a răspuns:

Eu am 14 ani...si am trecut si eu prin varsta ficei tale... E o varsta frumoasa... dar f confuza...
La varsta asta...ink nu stie ce vrea...si ink nu este obisnuita cu "adolescenta"...
Insa parerea mea e k e bine s-o lasi sa iasa...asta ar putea'o face sa-sidea seama cum e viata de fapt.
Eu am avut libertatea asta ink de pe la 12 ani.
LA urma urmei nu e cv rauwinking...se maturizeaza

| diavolitza a răspuns:

Vreau sa spun ca ma adresez cu cea mai mare stima dumneavoastra. Si pe mine m-a lasat mama sa-mi fac de cap, sa ma bucur cat mai mult de viata de prieteni, si pot spune ca am castigat decat mai mult respect, incredere si iubire pentru mamica mea. e grazav ca avem o mama printre noi pentru ca multi dintre noi avem nevoie de sfaturi cat mai din experienta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu faci bine. La 13 ani ar trebui sa mearga la prietenele ei, dar un timp limitat, sa zicem 2 ore de doua ori pe saptamana, numai dupa ce tu vorbesti la telefon cu mamica-gazda si te asiguri ca e de acord cu vizita si ca fetele sunt un pic supravegheate. a plaja singura mi se pare periculos, asa ca nu as lasa-o nesupravegheata.

| Abcfunny a răspuns:

Pai ...in primul rand vreau sa te felicit ca ii dai libertate puiului tau, eu insa nu am asa de mult...
mie mi se pare normal sa ii dai voie in oras cu "fetele"... dar la plaja sau la strand NU exista multe riscuri ...ai vazut si tu ca mama pe la tv cati copii sau ineaca.
si discuta cu ea mai mult despre "riscurile vieti"

Succes!

| Adeellee a răspuns:

La plaja e riscant, dar o poti lasa la prietene, si prin oras...ma enerveaza cel mai mult parerea expertilor TPU:-leu nu am atata libertate cat ii oferi tu fetei tale...este foarte norocoasa...happy

| lolly_3072 a răspuns:

Si eu am tot 13 ani si ma plimb cu fetele mai peste tot... Mie chiar imi pare bine ca mama imi da libertate si ca pot s fac ce vreau atata timp cat vin pe la ora 9 acasa si nu stau foarte mult afara. Eo cred ca ar trebui sa o lasi o data sa vina cu pritenele acasa.sa vezi daca sunt sau nu de incredere daca consideri ca da ...las-o.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbiti cu ea si acordatii atentie

| r0xana201 a răspuns:

Eu am 13 ani,! Si cred, ca cel mai bine e daca ai incredere in ea.laaso.sa se bucure de libertate! Si sa o lasi la plaja singura e cam perikulos. cel mai bine e sa fie insotita de cineva mai mare! sau sa fie mai multi. un grup.adica.prietene si proieteni dea ei! Eu am libertatea care o vreau! bine sa nu credeti ca daca am libertatea care o vreau inseamna ca fac ce vreau! Ori cum sfatul meu este sa ii dati libertate. dar.(sa nu exageram)...