| MisterKat a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa fac pentru a avea prieteni?
Desi poate am cativa prieteni eu nu imi dau seama, ma simt mai mult singur, dar nu sunt deprimat si nici nu am incercat gesturi extereme (asta cred ca e bine.). Cum as putea sa imi fac prieteni?!
Multumesc!
O noapte/zi faina sa aveti!
PS. Sper sa nu luati intrebarea in gluma sau sa raspundeti cu misto-uri, e chiar serioasa intrebarea cel putin pentru mine.

8 răspunsuri:
| ghem a răspuns:

Am mai spus mai demult. conceptul de prieten. nu prea mai exista in zilele noastre. stiu. e trist. cunostinte are toata lumea. te saluti cu ei/ele, iesiti la un suc, iti da sa copiezi tema sau ai stiu eu ce. prieteni sunt cei care daca ai o problema te ajuta, te acopera la nevoie, te sustin moral cand ceri ajutorul, si nu te vorbesc pe la spate.
parerea mea este ca n ai gasit inca persoanele potriviter pentru calitatea de prieten. fii tu insati si ai savezi k totul o sa fie ok. oate nu acum dar in timp vei gasi persoanele in care sa ai incredere acei prieteni de care uneori avem nevoie negresit

| LoryM22 a răspuns:

Uite nici eu nu am multi amici, ii selectez si am un numar extrem de mic, aveam mai multi prieteni daca ma apucam sa fumez, beau etc, dar am refuzat si automat m-au respins, si oricum nu vreau sa am prieteni din medii cu cu multe vicii, daca vrei putem sa tinem legatura si poate devenim amici, astept mesaj privathappy

| ellai a răspuns:

Cred ca cel mai eficient mod de ati face prieteni este sa fi mereu sincer cu cei din jurul tau.este mult mai usor sa te imprietenesti cu cineva daca tu ci pers respectiva aveti lucruri in comun, daca va pasioneaza aceleasi lucruri, practic sa ai despre ce sa vorbesti cu pers respectiva si sa ai toata increderea cand ii spui ceva. daca practici vreun sport e imposibil sa nu gasesti pe cineva ci care sa vorbesti si pana la urma aceea parsoana sa devina prieten cu tinewinking

| cutza a răspuns:

Pai pentru unii e o solutie sa faca cunostinta cu persoane cu aceleasi interese! Inscriete in niste cluburi sau gasesteti ceva ocupatii care implica mai multe persoane.Ar trebui sa fii tu initiatorul unor distractii sau ocupatii si ai sa vezi ca o sa intilnesti mai multe persoane interesante si simpatice, care au aceleasi scopuri ca si tine! Bafta, uneori iti poti gasi prieteni in cele mai neasteptate locuri sau situatii!

| darksight a răspuns:

Cred ca cel imi important este sa gasesti persoane care impartasesc cu tine pasiuni, hobby-uri sau idei. De aceea cred ca ar fi util;
- sa frecventezi locuri unde ai cele mai mari sanse sa gasesti oameni care iti impartasesc pasiunile ( daca iti place sa citesti fa-ti un abonament la bilblioteca, daca iti place sa te dai cu rolele du-te in locurile special amenajate, daca iti plac filmele du-te la cinema, etc )
- nu fi timid si incearca sa intri in discutie cu oameni care crezi ca ai vrea sa ii cunosti ( un exercitiu foarte bun ar fi sa iti propui sa vorbesti cu un necunoscut/a in fiecare zi )
- frecventeaza comunitatile online care crezi ca ti se potrivesc ( forumuri, etc ) si participa la intalnirile organizate. Eu spre exemlu joc un joc onlinein jurul caruia s-a format o comunitate care organizeaza saptamanal intalniri.
- nu in ultimul rand fii deschis si zambeste cat mai mult. Nimeni nu vrea sa fie prieten cu un morocanos

| Alyyy a răspuns:

Ce intelegi tu prin prieteni...eu cel putin nici nu pot spune ca am prea multi... ii poti numara pe degete.si sa fim seriosi, in ziua de azi prieten e mult spus...adica prieten e considerat acela care te ajuta, mereu iti spune cat de bun esti, mereu are timp de iesit prin baruri si tot asa... e o societate cam dusa pe apa sambetei... ce pot sa zic...ca sa-ti faci mai multi prieteni intra si tu in toate acele organizatii si cluburi de arta, sport, cultura...sau orice iti place tie...si vei gasi oameni care gandesc la fel ca tine happy sunt sigura ca iti vei face Prieteni acolo happy Mult Succes happy

| Absinth a răspuns:

Aceeasi intrebare o am si eu in minte... oricum sunt trista.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand prima impresie conteaza foarte mult. zambeste intodeauna da nu exagera incearac sa le capeti incredere, propune deiverse lucruri sunt mai multe chesti dar citeste in diverse carti si vei afam mult mai multe lucruri