Orice pentru ambele intrebari.
Sunt chestii relative. Poate sa-ti placa atitudinea, corpul, inteligenta, faptul ca se uita la serialul tau preferat, ca vrea sa traiasca intr-un anumit mod, ca te asculta etc
Poate sa nu-ti placa machiajul (sau sa-ti placa), comportamentul, hainele, corpul, atitudinea, ca se uita la cine stie ce telenovele si asa mai departe.
Exista baieti carora le plac tipele mai slabute in timp ce altii le considera "schelete fara carne". Nu ai cum sa generalizezi.
Cel mai important lucru este sa fii tu insati. Nu cred ca vrei sa fii apreciata pentru ceva ce nu esti. (sau criticata)
Salut Maria. Știi, fiecare cu gustul său cum s-ar zice, iar să presupunem că o fată trebuie să fie frumoasă, aranjată și să arate atrăgător, același lucru l-am putea spune și pentru băieți. Ne place când ambii suntem îngrijiți. Dar cel mai tare ne place când fata este cinstită și nu se preface, atunci când ea este însăși, apare și încrederea în persoana respectivă, iar asta-i cel mai important. Îmi place când fata respectă și există reciprocitatea. Nu știu poate te aștepta-i la gen să fie machiată și sexy, dar în ziua de astăzi noi trebuie să ne bazăm pe valori, căci le distrugem prin stereotipurile frumuseței și eroticii. Deci, ai grujă de tine și fii așa cum ești mereu. Succese.
Bianca78 întreabă: